Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Diffuuserit

Laita diffuuseriin vettä ja haluamaasi eteeristä öljyä ja nauti, kun kotisi alkaa tuoksua juuri sille mille haluat!

Tuotteita yhteensä 5 kpl
Aria_diffuuseri.jpg&width=280&height=500

Aria Ultrasonic Diffuuseri

Aria Diffuserissa yhdistyvät viimeisin ultraäänitekniikka ja monet käytännölliset ominaisuudet, kuten kaukosäädin, musiikkimahdollisuudet, laitteeseen tallennetut rauhoittavat äänet ja LED-valot. Arian sisällä on yli miljoona kertaa sekunnissa värisevä pieni ultraäänilevy, joka levittää höyryyntyvän..
Hinta: 363.43 €
Desert_Mist_Diffuser.jpg&width=280&height=500

Desert Mist Diffuser

Desert Mist Diffuser toimii sekä ilmankostuttimena, sumuttimena ja tuoksudiffuuserina ja siinä on useita haihdutusvaihtoehtoja — korkea, matala ja jaksottainen, ja nämä vaihtoehdot takaavat 10 tunnin yhtäjaksoisen aromaterapiakokemuksen olit sitten kotona tai töissä. Siinä on myös kymmenen eri..
Hinta: 99.86 €
5330502.jpg&width=280&height=500

Dewdrop diffuuseri

Young Livingin helppokäyttöinen Dewdrop Diffuser toimii samanaikaisesti aromidiffuuserina, ilmankostuttimena ja sumuttimena. Jopa neljä tuntia yhtäjaksoisesti toimivassa Dewdrop™-diffuuserissa on automaattinen katkaisin ja ympäristön mukaan toimiva valonsäätö. Se tuo kotiin, toimistolle tai näyttelytilaan..
Hinta: 99.86 €
Feather_The_Owl_Ultrasonic_Diffuser.jpg&width=280&height=500

Feather The Owl Ultrasonic Diffuser

Sano hei uudelle söpöliinillemme: Feather the Owl -diffuuserille. Peittele pikkuisesi iltaisin sänkyyn tämän uuden monipuolisen pöllödiffuuserin viisaiden silmien alla — diffuuseri toimii sekä ilmankostuttimena, tuoksudiffuuserina, yövalona ja valkoista kohinaa tuottavana laitteena. Helppokäyttöinen..
Hinta: 78.32 €
Lantern_Diffuuseri_valkoinen&width=280&height=500

Lantern Diffuuseri, valkoinen

Täydennä sisustustasi ja lisää tunnelmaa Lantern Diffuser -diffuuserin avulla. Tämä upea laadukkaasta metallista tehty ja lasilla koristeltu diffuuseri täyttää ilman eteeristen öljyjen tuoksuilla ja saa vieraat tuntemaan itsensä tervetulleiksi.
Pitkät haihdutusajat ja 11 valovaihtoehtoa mukaan lukien..
Hinta: 132.98 €