Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

NingXia Zyng 12 pk

NingXia Zyng™ on luonnonmukainen energiajuoma. Se on kevyt, hiilihapollinen juoma, joka tuo nestetasapainoa parantavaa energiaa. Zyngissä on Young Livingin oma yhdistelmä puhtaita eteerisiä pippuri- ja limettiöljyjä, gojimarjasosetta ja valkoisen teen uutetta, vitamiineja ja hiilihappovettä, jotka luovat ainutlaatuisen, herkullisen ja virkistävän kokemuksen.

Tölkissä on vain 35 kaloria, joten siitä voi nauttia huoletta. Juoma virkistää ilman keinotekoisia aromeja, väriaineita, makeutusaineita ja säilöntäaineita, joten se on erinomainen vaihtoehto, kun kaipaat päivään pientä piristystä. Ningxia Zyng auttaa energia-aineenvaihduntaa ja vähentää väsymystä.


KÄYTTÖEHDOTUS

Virkistäydy Zyngillä nauttimalla yksi tölkillinen juomaa haluamallasi tavalla. Parhaimmillaan jäähdytettynä. Sekoita tölkkiä varovasti ennen avaamista.


VAROITUKSET

Sisältää luontaista kofeiinia (35 mg).


AINESOSAT

Hiilihappovesi, haihdutettu luomusokeriruokomehu, päärynämehutiiviste, gojimarjasose (lycium barbarum), sitruunahappo, karhunvatukkamehutiiviste, luontaiset aromit, valkoisen teen lehtiuute, stevia rebaudiana -lehtiuute, D-kalsiumpantotenaatti, niasiiniamidi, pippurimarjaöljy (piper nigrum), limetinkuoriöljy (citrus latifolia), D-alfatokoferoliasetaatti, pyridoksiinihydrokloridi, retinyylipalmitaatti.

Hinta:59.99 €