Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

NingXia Red Combo Pack -yhdistelmäpakkaus 2x 750ml + 30x 60ml

Lisää ruokavalioosi päivittäinen NingXia RedŽ -annos ja nauti tämän maukkaan ja virkistävän juoman tarjoamista eduista. Makea ja raikas juoma sisältää gojimarjaa, siinä on myös luumu-, aronia-, kirsikka-, mustikka- ja granaattiomenamehua ja -uutetta. Näiden ainesosien lisäksi NingXia Red sisältää puhdasta vaniljauutetta sekä eteerisiä Lemon-, Orange-, Yuzu- ja Tangerine-öljyjä.
750 ml:n pullot NingXia Red -juomaa ovat halal- ja kosher-sertifioituja.


KÄYTTÖEHDOTUS

Ota 30 tai 60 ml max 2 kertaa päivässä.

Sekoita NingXia Red smoothieen osana nopeaa ja kätevää aamiaista.

Tarjoa jäähdytettyä NingXia Red -juomaa perheelle ja vieraille kokoontumisissa ja juhlissa, kun haluat terveellisen vaihtoehdon kuohuviineille.

Tarjoa tätä maukasta juomaa lapsille sokeripitoisten limonadien ja sekamehujen sijaan.

Yhdistä NingXia Nitron kanssa.

Lisää pisara tai pari syötävää eteeristä suosikkiöljyäsi antamaan makuun ylimääräinen säväys!

Parhaimmillaan jäähdytettynä. Ravista hyvin ennen käyttöä. Säilyy avattuna jääkaapissa enintään 30 päivää. Älä juo suoraan pullonsuusta.


AINESOSAT

Ningxia-pukinpensaan gojimarjasose (lycium barbarum) Kiinasta, mustikkamehu*, aroniamehu*, kirsikkamehu*, granaattiomenamehu*, luumumehu*, viini- ja omenahappoa pH:n säätelyyn, luontainen mustikka-makuaine, Mega Natural Gold -viinirypäleensiemenuute (GSE) (kosher ja halal), aito vaniljauute 2X, pektiini suutuntumaa ja erottamista varten, säilöntäaineina natriumbentsoaatti ja/tai kaliumsorbaatti, luontainen steviauute (Reb A) makeutukseen, eteerinen YL Orange -öljy, eteerinen YL Yuzu -öljy, eteerinen YL Lemon -öljy, eteerinen YL Tangerine -öljy, *valmistettu tiivisteestä

Hinta:236.25 €