Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BLOOM Brightening Lotion 50 ml - kasvovoide

BLOOM kasvovoide sisältää tehokkaita, luonnollisia ainesosia, jotka kirkastavat ihon ulkonäköä ja tuovat iholle hehkua. Sen kosteuttavat ja kirkastavat ominaisuudet auttavat parantamaan ihon kosteutta ja vahvistamaan kosteussuojaa. BLOOM sisältää pilin hedelmälihaöljyä, joka on hankittu suoraan Filippiineillä sijaitsevalta Happy Pili Tree -maatilalta, ja se on viljelty ja valmistettu Young Living vaativan Seed to Seal® -laatusitoumuksen mukaisesti. Kaakkois-Aasiasta peräisin oleva pilin hedelmälihaöljy kosteuttaa ihoa tehokkaasti.


EDUT:

-Kirkastaa ihoa.
-Tekee ihosta tasaisemman värisen.
-Kosteuttaa ihoa ja vahvistaa ihon suojakerrosta.
-Tekee ihosta pehmeän.


KÄYTTÖ:

Levitä yksi/kaksi pumpullista voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Tee näin aamuisin ja iltaisin.


PÄÄAINEOSAT:

Pilin hedelmälihaöljy: Valitsimme tuotteeseemme tämän öljyn Happy Pili Tree -maatilalta, koska öljy kosteuttaa ihoa tehokkaasti.
Alpinia officinaru: Tämä myös inkiväärinjuuriuutteena tunnettu tehokas ainesosa kirkastaa ihoa ja tekee ihosta tasaisemman värisen.
Palmaria palmata: Palmaria palmataa saadaan merilevästä ja se auttaa torjumaan UV-säteilyn aiheuttamaa ihon ikääntymistä. Se lisäksi se kirkastaa ihon väriä.
Sodium carrageenan: Punalevästä saatu ainesosa kosteuttaa ihoa ja vahvistaa ihon suojakerrosta.
Sheerlume Brightening Complex: Koostuu eteerisistä öljyistä: Vetiveriaheinä, sininen sypressi, Davana, Havaijin kuninkaallinen santelipuu, neilikka, jasmiini, porkkanan siemen, piparminttu, palsamipelargoni ja olibaanihartsi.

Hinta:122.35 €