Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BLOOM Collagen Complete - kollageenijuoma

BLOOM Collagen Complete - kollageenijuoma
Pakkauksessa on 10kpl 50ml pulloja

Collagen Complete tarjoaa nestemäisen 10 000 mg Peptan®-merikollageenin, goji-marjamehun, CoQ10:n, vihreän jasmiiniteen uutteen sekä ihoa tukevien vitamiinien ja kivennäisaineiden loistavat edut gojimarjan ja sitruunan makuna. Kollageenijuoman ainutkertainen koostumus sisältää Young Livingin eteerisiä Grapefruit-, Lemon- ja Lime Plus -öljyjä sekä luonnosta saatuja ainesosia. Se täydentää Young Livingin ensiluokkaisen BLOOM-ihonhoitotuotteiden sarjan. Sen yksittäispakkauksien avulla voit nauttia säteilevästä kauneudesta päivittäin!

10 kollageenijuomapullon pakkaus tarjoaa tarvitsemaasi sisäistä kauneutta.
Se sisältää 10 000 mg turvallisesti saatua Peptan®- merikollageenia, goji-marjan sekä vihreän teen uutteita. Young Livingin suosituimmat sitrushedelmien Lemon, Lime ja Grapefruit + eteeriset öljyt tarjoavat ainutkertaisia etuja sekä virkistäviä sitrusmakuja. Collagen Complete sisältää lisäksi B-vitamiineja, biotiinia, CoQ10:a, E-vitamiinia, kuparia, sinkkiä sekä punajuurta. Collagen Complete on kauneudenhoitoa pullossa.


EDUT:

50 ml pullo sisältää 10 000 mg nestemäistä merikollageenia (pakkaus sisältää 10 pulloa)
Sisältää eteerisiä Lemon-, Lime- ja Grapefruit +öljyjä
Ei sisällä säilöntäaineita
Ei sisällä keinotekoisia väriaineita.


KOKEMUS:

Hyödynnä Collagen Completen ainutkertaiset edut! Päivittäinen ihonhoitorutiini on tärkeä, ja nyt voit tukea ihosi terveyttä myös sisältäpäin. Nauttimalla yhden annoksen tätä goji-marja-sitruunajuomaa saat ensiluokkaisen 10 000 mg:n annoksen merikollageenia.


KÄYTTÖ:

Juo yksi pullo päivässä. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.


HUOMIOITAVAA:

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta ennen tuotteen käyttöä sen soveltuvuudesta sinulle. Sisältää kala-allergeeneja. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.
Ei saa käyttää, jos sinetti on rikkoutunut. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ja ne tulisi nauttia osana tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.
Älä ylitä suositeltua annosta.

USEIN KYSYTTYÄ:

-Mikä kollageeni on?
Lähes 30 % ihmiskehon proteiinista muodostuu kollageenista. Se on täten tärkein rakenneproteiini, joka takaa ihon, jänteiden, nivelsiteiden, ruston ja luuston yhtenäisyyden, joustavuuden sekä vahvuuden.

-Mitä tapahtuu kehon kollageenitasolle ikääntyessä?
Eri tekijöiden vuoksi ihmiskehon kollageenitasot laskevat ikääntyessä, jolloin ihoon muodostuu ikääntymisen merkkejä.

Hinta:64.03 €