Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lavender Volume Hoitoaine

Tuuheuttava laventelihoitoaine (Lavender Volume Conditioner™) hoitaa ja tuuheuttaa hienoja hiuksia hellävaraisesti. Se sopii loistavasti yhteen tuuheuttavan laventelishampoon (Lavender Volume Shampoo) kanssa. Hoitoaine sisältää MSM-yhdistettä, maitoproteiinia ja vitamiineja, jotka vahvistavat ohuita ja heikkoja hiuksia. Eteerisiä öljyjä lisäämällä taataan, että ravintoaineet imeytyvät hiustuppeen. Lisäksi hiukset ovat niiden jäljiltä puhtaat ja tuoksuvat.


KÄYTTÖEHDOTUS

Levitä runsaasti märkiin hiuksiin. Jos haluat pintahoidon, jätä hiuksiin useiksi sekunneiksi. Jos haluat syvemmän hoidon, jätä hiuksiin vähintään minuutiksi.


AINESOSAT

Luonnollinen kasvipohjainen rasvahappopohja, MSM (metyylisulfonyylimetaani), kvinoauute (chenopodium quinoa), maitoproteiini, fosfolipidit, hydrolysoitu soijaproteiini, A-vitamiini (retinyl palmitate), C-vitamiini (askorbiinihappo), Stearamidopropyyli-dimetyyliamiinilaktaatti, tokoferoli (luonnollinen E-vitamiini), rosmariiniuute (rosmarinus officinalis), aminohapot kysteiini ja kysteiini-8-metioniini, glykoproteiini (glykogeeni ja mukopolysakkaridit), hydrolysoitu vehnäproteiini, viinimarjansiemenuute (vitis vinifera), B5-vitamiini (pantenoli), setyyli-trietyyliammonium-dimetikonikopolyoli-ftalaatti, meadow-siemenöljy (dimetikonikopolyoli-Meadowfoamate), asetamidi-MEA, dimetikonipantenoli, keratiini, linolihappo, linoleenihappo, hyaluronihappo, sorbitoli, vehnänalkioöljy, dimetikonisysteiini, jojobaöljy (simmondsia chinensis), guarkumi, eteeriset öljyt laventeli (lavandula angustifolia)†, myskisalvia (salvia sclarea)†, sitruuna (citrus limon)†, ja jasmiini (jasminum officinale)†, pukinpensaan gojimarjojen siemenöljy (lycium barbarum) ja phytantrioli. † Puhdas eteerinen öljy.

Hinta:38.75 €