Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mirah Lustrous Hair Oil

Mirah Lustrous Hair Oil on ylellinen, monitehoinen hoitoaine kaikille hiustyypeille. Kevyt hiusöljy sisältää eteerisiä öljyjä, kosteuttavia argan-, monoi- ja abessinianöljyjä, rasvahappoja ja E-vitamiinia.
Miellyttävän tuoksuinen Mirah Lustrous Hair Oil imeytyy nopeasti ja jättää hiukset sileiksi, kosteutetuiksi ja kiiltäviksi—ei rasvaisiksi.

Mirah Lustrous Hair Oil pehmentää ja korjaa vaurioita, siloittaa latvat ja jättää hiukset upean kiiltäviksi palauttaen hiuksien terveen ulkonäön. Ainutlaatuinen eteeristen öljyjen ja muiden ravitsevien ainesosien yhdistelmä vähentää hiusten pörröisyyttä samalla kun kevyt, raikas tuoksu auttaa sinua säilyttämään energiasi aamusta iltaan.

Young Livingin ensimmäinen hiusöljy hoitaa, muotoilee ja viimeistelee tyylisi. Lopputulos on upea!

Valmistettu täysin kasvipohjaisista, luonnollisista ainesosista
Vegaani- ja eläinystävällinen; ei eläinkokeita


KÄYTTÖEHDOTUS

Levitä pieni määrä kosteisiin hiuksiin niiden puolivälistä latvoihin ja föönaa tai anna kuivua. Levittäminen kuiviin hiuksiin poistaa sähköisyyttä ja antaa hiuksille upean kiillon.

VAROITUKSET

Säilytettävä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta. Säilytys: Säilytä viileässä, hämärässä paikassa.

AINESOSAT

Kapryyli-/kapriinitriglyseridi, Vitis vinifera (viiniköynnös) -siemenöljy, Isoamyl laurate, Crambe abyssinica -siemenöljyn fytosteroliesterit, Camellia oleifera (kamelia) -siemenöljy, Argania spinosa (argan) -ydinöljy, Passiflora edulis (passionhedelmä) -siemenöljy, Sclerocarya birrea (marula) -siemenöljy, Plumeria acutifolia (monoi) -kukkauute, Picea mariana* (mustakuusi) -lehtiöljy, Pelargonium graveolens* (palsamipelargoni) -kukkaöljy, tokoferoli, Citrus aurantium dulcis* (appelsiini) -kuoriöljy, Lavandula angustifolia* (laventeli) -öljy, Salvia officinalis* (salvia) -öljy, Cananga odorata* (tuoksuilangia) -kukkaöljy, Rosa damascene* (ruusu) -kukkaöljy.
*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Hinta:42.41 €