Aloituspakkaukset

Aloituspakkaukset ovat helpoin tapa aloittaa eteeristen öljyjen käyttö, valikoimissa on 2 aloituspakkausta, joissa eroina on diffuuseri.

Tuotteita yhteensä 4 kpl
Premium-aloistuspakkaus_Dewdrop-diffuuserilla.jpg&width=280&height=500

Premium aloistuspakkaus Dewdrop-diffuuserilla

Liity YL-jäseneksi ja koe Young Living -tuotteiden uskomaton teho sekä nauti upeista liiketoimintamahdollisuuksista! Arvokas Premium-aloituspakkauksemme on kattava ja intuitiivinen tuotekokoelma, jolla tutustua eteeristen öljyjen voimaan. Se on täydellinen tuotekokoelma niille, jotka tosissaan haluavat..
Hinta: 231.27 €
Premium-aloituspakkaus_Aria-diffuuserilla.jpg&width=280&height=500

Premium aloituspakkaus Aria-diffuuserilla

Liity YL-jäseneksi ja koe Young Living -tuotteiden uskomaton teho ja nauti upeista liiketoimintamahdollisuuksista! Arvokas Premium-aloituspakkaus on kattava ja intuitiivinen tuotekokoelma, jolla tutustua eteeristen öljyjen voimaan. Se on täydellinen tuotekokoelma niille, jotka tosissaan haluavat muuttaa..
Hinta: 375.67 €
Aloituspakkaus_Charcoal_latern.jpg&width=280&height=500

Premium aloituspakkaus Charcoal Lantern Diffuuserilla

Aloita uusi elämäntapa raikkaasti Charcoal Lantern -diffuuserin sisältämällä Young Living Premium-aloituspakkauksella. Nauti ainutlaatuisista öljysekoituksista, kuten Young Livingin Purificationista ja PanAwaystä sekä klassikoista, kuten Lavender- ja Peppermint-öljyt. Charcoal Lantern -diffuuserin designissa..
Hinta: 252.90 €
Premium-aloituspakkaus_Desert_Mist-diffuuserilla.jpg&width=280&height=500

Premium aloituspakkaus Desert Mist-diffuuserilla

Aloita vuosi raikkaasti Desert Mist -diffuuserin sisältävällä Premium-aloituspakkauksella. Koe eteeristen öljyjen muutosvoima ja tee elämästäsi parempaa tällä kauniilla aloituspakkauksella. Nauti hienoista öljysekoituksistamme kuten Purification ja Panaway sekä klassikkotuoksuistamme kuten Lavender ja..
Hinta: 231.27 €