Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Aloituspakkaukset

Aloituspakkaukset ovat helpoin tapa aloittaa eteeristen öljyjen käyttö, valikoimissa on aloituspakkauksia eri diffuusereilla.

Tuotteita yhteensä 4 kpl
Premium-aloituspakkaus_Aria-diffuuserilla.jpg&width=280&height=500

Premium aloituspakkaus Aria-diffuuserilla

Liity YL-jäseneksi ja koe Young Living -tuotteiden uskomaton teho! Arvokas Premium-aloituspakkaus on kattava ja intuitiivinen tuotekokoelma, jolla tutustua eteeristen öljyjen voimaan. Se on täydellinen tuotekokoelma niille, jotka tosissaan haluavat muuttaa elämäänsä.
Sinun Premium-aloituspakkaus Aria-diffuuserilla:..
Hinta: 285.51 €
Aloituspakkaus_Charcoal_latern.jpg&width=280&height=500

Premium aloituspakkaus Charcoal Lantern Diffuuserilla

Aloita uusi elämäntapa raikkaasti Charcoal Lantern -diffuuserin sisältämällä Young Living Premium-aloituspakkauksella. Nauti ainutlaatuisista öljysekoituksista, kuten Young Livingin Purificationista ja PanAwaystä sekä klassikoista, kuten Lavender- ja Peppermint-öljyt. Charcoal Lantern -diffuuserin designissa..
Hinta: 192.20 €
Premium-aloituspakkaus_Desert_Mist-diffuuserilla.jpg&width=280&height=500

Premium aloituspakkaus Desert Mist-diffuuserilla

Koe eteeristen öljyjen muutosvoima ja tee elämästäsi parempaa tällä kauniilla aloituspakkauksella. Nauti hienoista öljysekoituksistamme kuten Purification ja Panaway sekä klassikkotuoksuistamme kuten Lavender ja Peppermint. Tämä aloituspakkaus sopii lahjaksi jollekin, joka on kiinnostunut kauneudenhoidosta..
Hinta: 175.77 €
Premium-aloistuspakkaus_Dewdrop-diffuuserilla.jpg&width=280&height=500

Premium aloituspakkaus Dewdrop-diffuuserilla

Liity YL-jäseneksi ja koe Young Living -tuotteiden uskomaton teho! Arvokas Premium-aloituspakkauksemme on kattava ja intuitiivinen tuotekokoelma, jolla tutustua eteeristen öljyjen voimaan. Se on täydellinen tuotekokoelma niille, jotka tosissaan haluavat muuttaa elämäänsä.
Sinun Premium-aloituspakkauksessasi..
Hinta: 175.77 €