Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Thieves: hampaidenhoito

Huolehdi suuhygieniastasi Thieves-hampaidenhoitotuotteilla. Harjaa hampaasi Thieves AromaBright Toothpastella tai Thieves Dentarome Ultra Toothpastella, ja viimeistele puhdistus Thieves AromaBright Mouthwashilla ja Thieves Dental Flossilla.

Tuotteita yhteensä 4 kpl
Dentarome_Ultra_Toothpaste.jpg&width=280&height=500

Dentarome Ultra hammastahna - 118g

Uusi Dentarome Ultra -hammastahna on valmistettu täysin luonnollisista, syötävistä ainesosista. Se puhdistaa hampaat hellävaraisesti, raikastaa hengityksen ja suojaa reikiintymiseltä 100-prosenttisesti puhtaiden eteeristen öljyjen avulla.

Käyttöehdotus


Levitä hammasharjaan, harjaa hampaat ja huuhtele..
Hinta: 14.27 €
Thieves_AromaBright_Toothpaste.jpg&width=280&height=500

Thieves Aromabright Toothpaste hammastahna- 118g

Thieves AromaBright® Toothpaste on laadukas, luonnollinen hammastahna, joka on valmistettu 100-prosenttisista eteerisistä Thieves®-sekoituksesta. Se sisältää myös muita suun terveyttä tukevia ainesosia. AromaBright-hammastahna puhdistaa hampaat tehokkaasti ja turvallisesti, koska se ei sisällä fluoria..
Hinta: 16.32 €
Thieves-hammaslanka.jpg&width=280&height=500

Thieves Dental Floss hammaslanka - 3 x 50m

Hammaslanka sisältää eteerisiä Thieves®- ja piparminttuöljyjä

Käyttöehdotus


Katkaise noin 45 cm hammaslankaa ja pyöritä suurin osa siitä keskisormen ympärille. Pyöritä loppu hammaslanka toisen käden keskisormen ympärille. Käytetty hammaslanka pyöritetään tähän sormeen. Pidä lankaa tiukasti peukaloiden..
Hinta: 14.27 €
Thieves_Fresh_Essence_Plus_Mouthwash.jpg&width=280&height=500

Thieves Essence Fresh Mouthwash eteerinen suuvesi - 236ml

Thieves®Fresh Essence Plus -suuvesi sisältää erikoiskoostumuksen eteerisiä öljyjä, jotka raikastavat hengityksen tehokkaasti. Ainutlaatuinen liposomitekniikka (jossa käytetään soijalesitiiniä) sitoo eteeriset öljyt suun limakalvoille, jolloin ne vaikuttavat hampaisiin ja ikeniin pidempään.
Käyttöohje..
Hinta: 16.73 €