Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Thieves® Kitchen & Bath Scrub

Young Living's Thieves® Kitchen and Bath Scrub on tehokas pinnat puhdistava tuote, joka ei sisällä kovia jäämiä. Thieves® Kitchen and Bath Scrubin kova hankausvoima on peräisini nefeliinisyeniitistä, mineraalista, jota saamme vastuullisesti louhituista lähteistä Kanadan Ontariossa, hellävaraisesti hajuja imevästä ruokasoodasta sekä natriumkarbonaattiperoksidista, joka veteen yhdistettynä vapauttaa happea lisäten puhdistustehoa itsepäisiä tahroja vastaan. Scrubissa on myös Young Livingin omaa Thieves® -öljysekoitusta.

Erilaisille pinnoille soveltuva Thieves® Kitchen and Bath Scrub on uusi luontoperäinen puhdistuspulveri, joka on armoton lialle ja epäpuhtauksille. Olemme kehittäneet sen sinä, perheesi ja planeettamme mielessä.


KÄYTTÖEHDOTUS

Sirottele Thieves® Kitchen and Bath Scrubia märille pinnoille tai pesusieneen. Hiero pintaa siivousrätillä tai pesusienellä kunnes pinta on puhdas. Huuhdo.

Huomioitavaa: Thieves® Kitchen and Bath Scrub on hieman hankaava puhdistuspulveri. Älä käytä sitä pinnoilla, joita valmistajan mukaan ei saa puhdistaa hankaavilla puhdistusaineilla. Testaa aina ensin pienellä ei-näkyvällä alueella. Älä käytä ikkunoihin, peileihin, kiillotettuun kiveen tai lakatuille tai maalatuille pinnoille. Kun puhdistat harjattuja metallipintoja, hankaa aina harjalinjojen suuntaan. Thieves® Kitchen & Bath Scrubia ei ole tarkoitettu käytettäväksi harjattujen/kiillotettujen ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin laitteisiin.


AINESOSAT

Nefeliinisyeniitti, natriumvetykarbonaatti, sitruunahappo, (5 % tai enemmän, mutta vähemmän kuin 15 % happipohjaista valkaisuainetta: natriumkarbonaattiperoksidi), (vähemmän kuin 5 % pinta-aktiivista ainetta: alkyylipolyglukosidi), natriumasetaatti, Eugenia caryophyllus* -nuppuöljy, Citrus limon* -kuoriöljy, Cinnamomum zeylanicum* -kuoriöljy, Eucalyptus radiata* -lehtiöljy, Rosmarinus officinalis* -lehtiöljy.

Saattaa sisältää: bentsyylibentsoaatti**, sinnamaali**, sinnamyylialkoholi**, sitraali**, sitronelloli**, euganoli**, farnesoli**, geranioli**, isoeugenoli**, limoneeni**, linaloli**

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy
**Eteeristen öljyjen luonnolliset ainesosat

Hinta:23.64 €