Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Thieves Household Cleaner kodin puhdistusaine - 426ml

Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusaineella on helppo poistaa tahrat ja puhdistaa kodin ongelmalliset alueet tarvitsematta käyttää voimakkaita tai hankaavia kemikaaleja. Vaikka jotkin bakteerit voivat olla vaarallisia, jotkin markkinoiden teollisuuspuhdistusaineet voivat olla niitäkin vaarallisempia terveydelle. Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusaine on turvallinen yleiskäyttöinen tiiviste, joka puhdistaa kodin kaikki huoneet ilman voimakkaita kemikaaleja. Laimenna suihkepulloon tai ämpäriin tai käytä sellaisenaan. Laimennussuhteet löytyvät etiketistä.

Käyttöehdotus

Suositellut laimennussuhteet löytyvät etiketistä. Tämä on todella riittoisa pesuaine! (esim.suihkepulloon: keittiösuihke: 0.5 korkillista/5dl vettä, kylppärisuihke: 1 korkillinen/5dl vettä)

Ennen verhoilujen, kankaiden tai mattojen puhdistusta testaa Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta pienelle huomaamattomalle alueelle. Ravista pulloa hyvin parhaiden tulosten saamiseksi. Ei suositella sisäisesti käytettäväksi. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä säilytä tuotetta liiallisessa lämmössä tai suorassa auringonvalossa.

Ainesosat

Patentoitu suspensio turvallisia pinta-aktiivisia aineita (kostuttimia) ja eteeristä Thieves-öljysekoitusta.
Jäsenhinta: 26,97
Hinta:35.49 €