Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Thieves Household Cleaner yleispesuaine - 426ml

Thieves Household Cleaner -yleispesuaine on täysin luonnonmukainen, biologisesti hajoava pesuaine laadusta yhtään tinkimättä! Sillä siivoaminen on tehokasta, helppoa ja turvallista. Thieves yleispesuaineen puhdistavat ainesosat on eristetty sokerista ja kookoksesta, pöpöihin toimii Thieves öljyseoksen eteeriset öljyt.

Thieves yleispesuaineella voit siivota kodin kaikki pinnat lattiasta kattoon ja keittiöstä kylppäriin, kun teet suihkepulloon hieman eri laimennussuhteet kodin eri alueille. Sillä on myös on helppo poistaa tahrat ja puhdistaa kodin ongelmalliset alueet tarvitsematta käyttää voimakkaita tai hankaavia kemikaaleja.

Vaikka jotkin bakteerit voivat olla vaarallisia, jotkin markkinoiden teollisuuspuhdistusaineet voivat olla niitäkin vaarallisempia terveydelle. Thieves Household Cleaner -yleispesuaine on turvallinen yleiskäyttöinen tiiviste, joka puhdistaa kodin kaikki huoneet ilman voimakkaita kemikaaleja.

Laimenna suihkepulloon tai ämpäriin tai käytä sellaisenaan. Laimennussuhteet löytyvät etiketistä.


KÄYTTÖEHDOTUS

Suositellut laimennussuhteet löytyvät etiketistä. Tämä on todella riittoisa pesuaine! (esim.suihkepulloon: keittiösuihke: 10ml/5dl vettä, kylppärisuihke: 20ml/5dl vettä)

Ennen verhoilujen, kankaiden tai mattojen puhdistusta testaa Thieves Household Cleaner -kodinpuhdistusainetta pienelle huomaamattomalle alueelle. Ei suositella sisäisesti käytettäväksi. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä säilytä tuotetta liiallisessa lämmössä tai suorassa auringonvalossa. Ravistettava ennen käyttöä.


AINESOSAT

Patentoitu seos turvallisia pinta-aktiivisia aineita ja eteeristä Thieves-öljysekoitusta.

Hinta:38.75 €