Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Thieves Laundry Soap

Kasviperäisistä ainesosista valmistettu Thieves®-pyykinpesuaine pesee vaatteet hellävaraisesti ja luonnollisesti, eikä niihin jää kemikaalien tai synteettisten aineiden jäänteitä. Luonnolliset entsyymit ja tehokkaat eteeriset öljyt lisäävät koostumuksen tehoa ja tekevät vaatteista raikkaita, puhtaita ja kevyesti sitruunan tuoksuisia.

Thieves®-pyykinpesuainetta voi käyttää kaikissa pyykinpesukoneissa, myös korkeatehoisissa koneissa. Pesuaineen kuusinkertaisesti tiivistetty koostumus riittää noin 21 koneelliseen (946 ml).

Tärkeimmät edut:
 • Kasvipohjainen koostumus
 • Raikas sitrushedelmän tuoksu
 • Puhdistaa ja raikastaa
 • Kasvipohjaiseen koostumukseen ei ole lisätty natriumlauryylisulfaattia (SLS), väriaineita, petrokemikaaleja, formaldehydiä, fosfaatteja, keinotekoisia hajusteita eikä optisia valkaisuaineita

  Käyttöehdotus

  Noudata vaatteen hoito-ohjeita. Valitse vaatteiden ja pesuaineen määrä veden kovuuden ja vaatteiden likaisuuden mukaan. Noudata koneen käyttöohjeita.

  Veden kovuus

  Likaiset vaatteet (normaali)

  Erittäin likaiset vaatteet

  Pehmeä

  30 ml

  45 ml

  Keskikova

  45 ml

  60 ml

  Kova

  60 ml

  75 ml

  Ainesosat

  15–30 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita, hajusteet [voi sisältää seuraavia: bentsyylibentsoaatti, sinnamaali, sinnamyylialkoholi, sitraali, sitronelloli, eugenoli, farnesoli, geranioli, isoeugenoli, limoneeni, linaloli]

  Jäsenhinta: 35,15

Hinta:46.25 €