Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Animal Scents - Pet Renew

Näytä kuinka paljot lemmikkiäsi rakastat tällä paikalliseen käyttöön valmistetulla öljysekoituksella. Tämä raikkaasta ulkoilmasta muistuttava öljysekoitus sisältää rauhoittavia laventeli- ja iisoppiöljyä sekä maadoittavaa mirhaöljyä. Öljysekoituksessa on myös olibaanihartsia, ja huomaat sen makeat ja mausteiset tuoksunuotit, kun levität öljysekoitusta karvaiseen ystävääsi. Höyrytislaamalla saatava mirhaöljy oli suosittu jo muinaisessa Egyptissä ja sen maadoittava ja lämmittävä tuoksu on helppo tunnistaa.

Oletko valmis hemmottelemaan lemmikkiäsi? Laimenna tätä öljysekoitusta perusöljyyn etiketin ohjeiden mukaisesti ja hiero öljyä kämmentesi välissä kunnes kätesi eivät enää kiillä öljystä. Hiero hellästi tällä sekoituksella lemmikkiäsi selästä, vatsasta ja korvien takaa. Pidä huolta, että öljyä ei joudu lemmikkisi silmiin.

Valmistettu rakkaudella ilman synteettisiä hajusteita ja väriaineita.

Osa Animal Scents -sarjan myyntituloista menee Vital Ground -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka muun muassa keskittyy suojelemaan harmaakarhujen elinympäristöä.


KÄYTTÖEHDOTUS

Öljysekoitus on tarkoitettu vain eläimille, ja vain paikalliseen käyttöön
Kun levität öljyä lemmikillesi, ota huomioon eläinlaji ja eläimen koko.
Eläimen ollessa pienikokoinen, suosittelemme runsaampaa laimentamista
Tee ihotesti pienellä ihoalueella ennen öljyn levittämistä
Suositellut laimennusmäärät Young Living V-6®-perusöljyn kanssa:
pienikokoiset eläimet: 4:1
keskikokoiset eläimet: 3:1
suurikokoiset eläimet: 1:1
Hiero hellästi tällä sekoituksella lemmikkiäsi selästä, vatsasta ja korvien takaa. Pidä huolta, että öljyä ei joudu lemmikkisi silmiin
AromaGlide Roller-puikko on hyvä apu öljyn levittämisessä


VAROITUKSET

Ole huolellinen. kun levität öljyjä. Vältä sitrusöljyjen käyttämistä kissojen lähettyvillä. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä öljysekoituksen joutumista eläimen silmiin ja limakalvoille. Ota eläinlääkäriin yhteyttä, mikäli tarvitset lisää neuvoja. Säilytettävä viileässä, hämärässä paikassa poissa lasten ulottuvilta.

AINESOSAT

Kapryyli/kapriiniglyseridi, Pelargonium graveolens* (palsamipelargoniöljy), Lavandula angustifolia* (laventeliöljy), Hyssopus officinalis* (iisoppiöljy), Commiphora myrrha* (mirhaöljy), Boswellia carterii* (olibaanihartsiöljy)

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Hinta:35.23 €