Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Käsi- ja vartalovoiteet

Young Livingin käsi -ja vartalovoiteet ovat täysin luonnonmukaisia, eikä tämä kerrankin ole pelkkää sananhelinää, ne eivät sisällä mitään ihmiselle, eläimille tai luonnolle haitallista, päinvastoin! Voiteet sisältävät Young Livingin omia 100% puhtaita eteerisiä öljyä (joihin ei lisätä tuotannon missään vaiheessa täyteaineita). Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan, sillä ihanan tuoksuiset voiteet ovat tehokkaita ja imeytyvät nopeasti jättämättä ihoa rasvaisen tuntoiseksi. Diy vinkki: Sekoittamalla jompaakumpaa hand&body lotionia V-6 pohjaöljyn kanssa saat tehtyä helposti luonnonmukaisen ja hyvin imeytyvän kasvojen kosteusvoiteen! Voit myös lisätä voiteeseen eteerisiä öljyjä oman ihotyyppisi tarpeen mukaisesti.

Tuotteita yhteensä 2 kpl
Lavender_Hand__Body_Lotion.jpg&width=280&height=500

Genesis Hand & Body Lotion

Genesis™-käsi- ja vartaloemulsio sisältää kookosöljyä, lesitiiniä, eteerisiä öljyjä ja MSM-yhdistettä, jotka edistävät ihon hyvinvointia. Se kosteuttaa, tasapainottaa ja suojaa ihoa ankaralta ilmastolta, kovalta rasitukselta, kemikaaleilta ja puhdistusaineilta sekä tekee ihosta pehmeäntuntuisen..
Hinta: 33.28 €
Lavender_Hand__Body_Lotion.jpg&width=280&height=500

Lavender Hand & Body Lotion 236 ml

Eteeristä laventeliöljyä ja muista kasvipohjaisia aineita sisältävä Lavender Hand & Body Lotion kosteuttaa ja suojaa ihoa.

Käyttöehdotus

Käytä tarpeen mukaan kuivaa ihoa kosteuttamaan.
Ainesosat


Vesi, glyseriini, hordeum distichon -uute, glyseryylistearaatti, setearyylistearaatti, lavandula..
Hinta: 33.69 €