Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vanilla (Vanilja) -5ml

Vanilja on yksi suosituimpia tuoksuja ympäri maailman, ja sen tuoksu on lämmin ja makea. Young Livingin vaniljan oleohartsin tuoksu on hellä ja positiivinen, ja kun sitä levitetään iholle, se tuo mieleen hyviä muistoja.

Puhdasta ja eettisesti hankittua vaniljan oleohartsia saadaan Madagaskarin koillisosassa kasvavista pavuista. Kehittämämme erittämisprosessi varmistaa, että Vanillassa säilyy sen klassinen aroma. Oikean vaniljaöljyhartsin saaminen tapahtuu uuttamalla vanilja luonnollisesti tuotetulla etyylialkoholilla. Sitten seos kuumennetaan ja alkoholi poistetaan vaniljaöljyhartsin muodostamiseksi. Lopuksi tuote käsitellään fraktioidulla kookosöljyllä, jotta siitä tulee juoksevaa. Markkinoilla on monia synteettisiä vaniljatuotteita, mutta Young Livingin vaniljan laatu on huolellisesti testattua ja se täyttää tarkat Seed to Seal® -laatuvaatimuksemme.

Vanillan aroma on puhdas ja runsas, ja sen tuoksu muuttuu hieman vaniljan erilaisten käyttötarkoitusten mukaan. Kokeile lisätä Vanillaa Young Living -öljyihin luodaksesi oman henkilökohtaisen tuoksusi.


KÄYTTÖEHDOTUS

Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.

-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan.

-Laimenna Young Living V-6-pohjaöljyllä pullon laimennusohjeen mukaisesti ja levitä iholle.

VAROITUKSET

-Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen sen käyttöä.

-Säilytettävä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön.
Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta.

-Tarkista tuotteen tarkemmat käyttöohjeet pullon etiketistä.

AINESOSAT

Vanilla planifolia (vanilla) -hedelmäuute ja kapryyli-/kapriinitriglyseridi (fraktioitu kookosöljy)

Puhdas vaniljaoleoresiini fraktioidussa kookosöljyssä

Hinta:59.53 €