Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

YKSITTÄISÖLJYT

Yksittäiset eteeriset öljyt - Essential Oil Single

Öljyt, jotka on tislattu, kylmäpuristettu tai valmistettu pihkaa juoksuttamalla vain yhdestä kasvista.

Sivu 1 / 3   Tuotteita yhteensä 46 kpl
Orange&width=280&height=500

Appelsiini (Orange) -15 ml

Appelsiinin (citrus sinensis) eteerisen öljyn voimakas sitrustuoksu sekä piristää mieltä että rauhoittaa. Appelsiini tuo mielenrauhaa ja onnellisuutta, ja siinä on runsaasti d-limoneeni-antioksidanttia.
KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta..
Hinta: 18.59 €
Basil&width=280&height=500

Basilika (Basil) -15 ml

Basilika (Ocimum basilicum) on voimakas, mausteena käytetty kasvi. Basilikaöljy selkeyttää ajatuksia ja parantaa keskittymiskykyä tuoksuttelemalla sitä suoraan pullosta tai laittamalla muutaman tipan diffuuseriin.
KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä diffuuserissa tai hengitä..
Hinta: 43.88 €
Bergamot&width=280&height=500

Bergamotti (Bergamot) -15 ml

Bergamotissa (Citrus bergamia) on raikas, makea, sitrusmainen maku ja tuoksu. Hedelmän kuoresta puristettu bergamottiöljy tuoksuu raikkaalta, ja öljy onkin kuin auringonpaistetta pullossa.
Tämä piristävä ja rentouttava öljy lisää itseluottamusta ja kohottaa mielialaa, tasapainottaa ja antaa motivaatiota..
Hinta: 48.93 €
Elemi&width=280&height=500

Elemi (Elemi) -15 ml

Elemi-öljy (Canarium luzonicum) saadaan höyrytislaamalla puun pihkaa. Siinä on pehmeä tuoksu. Samaan kasviheimoon olibaanihartsin ja mirhan kanssa kuuluvaa elemiä on käytetty Euroopassa perinteisesti ihon hoitoon. Elemin tiedetään vähentävän hienoja juonteita ja ryppyjä sekä edistävän ihon hyvinvointia..
Hinta: 39.63 €
Eucalyptus_blue&width=280&height=500

Eucalyptus Blue (Eucalyptus Blue) -5 ml

Eucalyptus Blue kasvatetaan Young Livingin maatilalla Ecuadorissa. Eucalyptus Blue -öljyssä on raikas ja virkistävä tuoksu. Ihana saunatuoksu.
Tämä eteerinen öljy sisältää runsaasti voimakasta eukalyptolia ja alfa-pineeniä.
KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä diffuuserissa..
Hinta: 26.09 €
Eucalyptus_clobulus&width=280&height=500

Eucalyptus Globulus (Eucalyptus Globulus) - 15 ml

Hengitä helpommin Eucalyptus Globuluksen avulla. Tämä Australiassa kotoperäinen puu kuuluu Myrtaceae-kasviperheeseen ja öljy saadaan tislaamalla eukalyptuspuun lehtiä.
Eucalyptus on raikastava ja mieltä selkeyttävää, hengitä suoraan pullosta sen tuoksua ja nauti selkeyden ja rauhan tunteista. Lisää..
Hinta: 25.27 €
Eucalyptus_radiata&width=280&height=500

Eucalyptus Radiata (Eucalyptus Radiata) -15 ml

Tuoksu hyvältä tämän enrgisoivan ja viileän tuoksun avulla. Eucalyptus Radiata on talvinen hengittämistä tukeva öljy. Stimuloi aistejasi laimentamalla tätä minttuista öljyä V-6 Pohjaöljyyn ja käytä hieronnassa. Lisää muutama tippa Young Living suihkugeeliin ja nauti raikkaasta suihkusta. Virkistä mieltäsi..
Hinta: 32.13 €
Grapefruit&width=280&height=500

Greippi (Grapefruit) -15 ml

Greipin (citrus paradisi) raikas sitrustuoksu virkistää ja nostaa mielialaa. Runsaasti d-limoneeni-antioksidanttia sisältävä greippi tekee hyvää iholle, ja monien kylmäpuristettujen sitrusöljyjen tapaan sillä on ainutlaatuisia rasvakudokseen vaikuttavia ominaisuuksia.

KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen..
Hinta: 28.87 €
Royal_havajiian_Sandalwood.jpg&width=280&height=500

Havaijin santelipuu (Royal Hawaiian Sandalwood) -5ml

Royal Hawaiian Sandalwoodin (Santalum paniculatum) tuoksu on vahva, makea ja lämmin, ja se jättää jälkeensä romanttisen tuoksunuotin. Havaijin santelipuu kasvaa ainoastaan Havaijin saarilla, joilla Young Living tekee yhteistyötä paikallisen maatilan kanssa. Yhteistyössä noudatetaan kestävän kehityksen..
Hinta: 169.67 €
Idaho_balsam_fir&width=280&height=500

Idahon jättipihta (Idaho Grand Fir) -5 ml

Tuo kotiisi raikas ulkoilman tuoksu Idaho Grand Fir -öljyllä. Jalokuusia kasvaa Young Livingin maatilalla Idahon Naplesissa ja kuusista saadaan lohduttavan tuoksuista eteeristä öljyä höyrytislaamalla.
Öljyn puinen tuoksu virkistää aisteja, tuo mielenrauhaa ja rentouttaa kehoa. Sen aromaattinen vaikutus..
Hinta: 45.35 €
Idaho_blue_spruce&width=280&height=500

Idahon okakuusi (Idaho Blue Spruce) -5 ml

Young Livingin Pohjois-Idahossa sijaitsevalla maatilalla kasvatettu ja tislattu Idahon okakuusi (picea pungens) sisältää runsaasti kasviainesosia alfa-pineeni ja limoneeni. 
Lisäksi öljyn puinen tuoksu virkistää aisteja, tuo mielenrauhaa ja rentouttaa kehoa. Sen aromaattinen vaikutus saattaa myös auttaa..
Hinta: 51.05 €
Helichrysum&width=280&height=500

Italianolkikukka (Helichrysum) -5 ml

Italianolkikukan (helichrysum italicum) raikas, maanläheisen yrttimäinen tuoksu piristää mieltä. Italianolkikukkia kutsutaan myös nimillä Everlasting ja Immortelle. Italianolkikukan kukat säilyttävät kuivuessaan kauneutensa ja värinsä. Italianolkikukkaöljy on hyvä öljy kosteusseerumissa.
KÄYTTÖEHDOTUS..
Hinta: 137.47 €
Jade_lemon&width=280&height=500

Jade Lemon (Jade Lemon) -5 ml

Jade Lemon™ -sitruuna kasvaa Kaakkois-Kiinan lämpimässä ja kosteassa ilmastossa. Vaikka muut sitruunat vapauttavat öljyjään aromaattisesti niiden muuttuessa keltaiseksi, jadesitruuna pysyy vihreänä myös kypsänä, jolloin öljyn pitoisuus hedelmän sisällä säilyy muuttumattomana. Öljy vapautuu vasta..
Hinta: 19.39 €
Jasmine&width=280&height=500

Jasmiini (Jasmine) -5 ml

Jasmiinin** (jasminum officinale) lämmin, eksoottinen kukkaistuoksu rentouttaa, tyynnyttää, kohottaa mielialaa ja lisää itseluottamusta. Jasmiini tekee myös hyvää iholle. Sitä on perinteisesti käytetty romantiikkaan, vetovoimaisuuteen ja kehon naisellisuuden tasapainottamiseen. Jasmiini on absoluutti..
Hinta: 141.93 €
Ravintsara.jpg&width=280&height=500

Kamferipuu (Ravintsara) -5 ml

Madagaskarilla kasvaneiden puiden eteerinen öljy tunnetaan kamferipuuöljynä (ravintsara). Sen mausteisen lämmin tuoksu on hieman pehmeämpi kuin sitä muistuttavan eukalyptusöljyn tuoksu. Tämän kemotyypin cinnamomum camphorassa on yleensä runsaasti 1,8-kineolia. Öljy höyrytislataan kasvin oksista ja lehdistä..
Hinta: 48.45 €
Juniper&width=280&height=500

Kataja (Juniper) -15 ml

Katajan (juniperus osteosperma) puhdas, syvä, puumainen tuoksu puhdistaa mieltä ja on hyväksi iholle.
KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan.
-Laimenna Young Living V-6-pohjaöljyllä pullon laimennusohjeen mukaisesti ja sivele..
Hinta: 59.87 €
copaiba&width=280&height=500

Kopaiva (Copaiba) -15 ml

Copaiba on savuiselta ja lämpimältä tuoksuva öljy, joka on saatu höyrytislaamalla ikivihreän brasilialaisen puun runkoa. copaibaöljy sopii mainiosti ihonhoitoon.
KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan.
-Laimenna Young Living..
Hinta: 73.40 €
Lavender&width=280&height=500

Laventeli (Lavender) -15 ml

Eteerisen Lavender (lavandula angustifolia) -öljyn tuoksu on mainio sekoitus raikkautta, kukkia, puhtautta ja rauhallisuutta. Tämä dynaaminen tuoksu on tehnyt kasvista suositun ainesosan hajuvesissä, saippuoissa, ilmanraikastimissa ja kauneustuotteissa. Lavender on yksi suosituimmista tuotteistamme...
Hinta: 42.41 €
Lime&width=280&height=500

Limetti (Lime) -15 ml

Limetin uskotaan olevan kotoisin Itä-Malesiasta, ja Kolumbus toi sen mukanaan Länsi-Intian saaristoon toisella matkallaan. Nykyään limetti tunnetaan parhaiten joka puolella maailmaa voimakkaasta tuoksusta ja mausta. Eteerisellä limeöljyllä on virkistävä ja stimuloiva vaikutus niin mieleen kuin kehoon..
Hinta: 22.83 €
Black_Pepper&width=280&height=500

Mustapippuri (Black Pepper) -5 ml

Pippuri (Piper nigrum) on Piperaceae-heimoon kuuluva kukkiva köynnöskasvi. Se on kotoisin Etelä-Intiasta, ja sitä viljellään laajalti sen marjojen takia. Marjat voidaan valmistaa kypsentämällä ja/tai kuivaamalla, jolloin saadaan valko-, viher- ja mustaapippuria.
Eteerinen pippuriöljy on höyrytislattu..
Hinta: 32.61 €
123