Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

YKSITTÄISÖLJYT

Yksittäiset eteeriset öljyt - Essential Oil Single

Öljyt, jotka on tislattu, kylmäpuristettu tai valmistettu pihkaa juoksuttamalla vain yhdestä kasvista.

Sivu 1 / 4   Tuotteita yhteensä 71 kpl
Basil&width=280&height=500

Basil -15 ml

Basilika (Ocimum basilicum) on voimakas, mausteena käytetty kasvi. Basilikaöljyllä voi rentouttaa kipeitä lihaksia levittämällä tai hieromalla sitä paikallisesti iholle sekä selkeyttää ajatuksia ja parantaa keskittymiskykyä tuoksuttelemalla sitä suoraan pullosta tai laittamalla muutaman tipan diffuuseriin..
Hinta: 40.21 €
Bergamot&width=280&height=500

Bergamot -15 ml

Bergamotissa (Citrus bergamia) on raikas, makea, sitrusmainen maku ja tuoksu. Hedelmän kuoresta puristettu bergamottiöljy tuoksuu raikkaalta, ja öljy onkin kuin auringonpaistetta pullossa.
Tämä piristävä ja rentouttava öljy lisää itseluottamusta ja kohottaa mielialaa, tasapainottaa ja antaa motivaatiota..
Hinta: 45.67 €
Black_Pepper&width=280&height=500

Black Pepper -5 ml

Pippuri (Piper nigrum) on Piperaceae-heimoon kuuluva kukkiva köynnöskasvi. Se on kotoisin Etelä-Intiasta, ja sitä viljellään laajalti sen marjojen takia. Marjat voidaan valmistaa kypsentämällä ja/tai kuivaamalla, jolloin saadaan valko-, viher- ja mustaapippuria.
Eteerinen pippuriöljy on höyrytislattu..
Hinta: 30.18 €
Blue_Tansy.jpg&width=280&height=500

Blue Tansy -5 ml

Vaikka eteeristä Blue Tansy -öljyä (Tanacetum annuum) saadaan pienistä asterikasveihin kuuluvista keltaisista kukista, sen luonnossa esiintyvä ainesosa kamatsuleeni antaa tälle voimakkaan puhtaalle eteeriselle öljylle kauniin sinisen värin höyrytislausprosessin aikana.
Blue Tansy on loistava öljy ihonhoitoon..
Hinta: 151.73 €
Caraway.jpg&width=280&height=500

Caraway -5 ml

Eteeristä Caraway-öljyä saadaan höyrytislaamalla kuminan siemeniä Suomessa kasvavasta kuminasta. Suomi on yksi maailman suurimpia kuminan viljelijä.
Kumina on yksi vanhimpia viljeltyjä kasveja — se on niin vanha, että tutkijatkaan eivät ole samaa mieltä sen todellisesta alkuperästä. Sitä on löydetty..
Hinta: 14.67 €
Carrot_seed&width=280&height=500

Carrot Seed -5 ml

Vahvistavien ominaisuuksiensa ansiosta porkkanansiemenöljyä on perinteisesti käytetty ruoansulatusvaivoihin. Nykyään kasvia arvostetaan sen maksan toimintaa ja ihon kuntoa edistävien vaikutusten vuoksi. Porkkanansiemenöljy sopii kaikille ihotyypeille, ja se heleyttää ja raikastaa väsynyttä ihoa. Öljyä..
Hinta: 35.87 €
Cedarwood&width=280&height=500

Cedarwood -15 ml

Setripuussa (Cedrus atlantica) on lämmin, savuinen, pihkainen puuntuoksu.
Setripuuta on jo pitkään käytetty vaikuttavana aineena rasvaiselle iholle tarkoitetuissa kosmeettisissa valmisteissa ja se sopii hyvin kosteusvoiteen tai kasvoseerumin yhteyteen tuomaan elinvoimaisuutta iholle.
Sen ORAC-arvo..
Hinta: 19.57 €
Cinnamon_bark&width=280&height=500

Cinnamon Bark -5 ml

Kanelin lämmintä, mausteista aromia on vuosisatojen ajan arvostettu sekä kauppatavarana että sen hyvinvointia edistävien ominaisuuksien vuoksi. Kanelin uskotaan edistävän verenkiertoelimistön ja immuunijärjestelmän toimintaa. Sitä voi myös laimentaa ja hieroa iholle, jolloin se rauhoittaa ja rentouttaa..
Hinta: 38.91 €
Cistus&width=280&height=500

Cistus -5 ml

Eteeristä kistusöljyä (Cistus ladaniferus) saadaan pehmeästä, hunajan tuoksuisesta kukasta. Kukan uskotaan olevan Raamatussa mainittu Saaronin ketojen kukka.
Pihkakistuksen tuoksu on tyynnyttävä ja mielialaa kohottava. Sitä on perinteisesti käytetty hengityselinten terveyden tueksi.
ORAC-arvo on noin..
Hinta: 101.57 €
citronella.jpg&width=280&height=500

Citronella -5 ml

Sitronella on sitrusheinälaji jolla on raikastava ja piristävä tuoksu ja se poistaa hyvin muita hajuja. Tämä eteerinen öljy on täydellinen sisäilman raikastaja.
Energisoivaa ja nostattavaa Citronella-öljyä käytetään monissa kauneustuotteissa, parfyymit mukaan lukien. Sopii hyvin ihon ja hiusten hoitoon..
Hinta: 15.15 €
Clary_sage&width=280&height=500

Clary Sage -15 ml

Eteerinen myskisalviaöljy (Salvia sclarea )saadaan kaksivuotisesta lilan ja kermanvalkoisesta kukasta, joka kasvaa keväisin maasta.
Öljyn pehmeä, lämmin tuoksu kohottaa mielialaa ja rentouttaa, ja siksi se sopii erinomaisesti PMS-oireiden lievitykseen. Se voi auttaa myös lievittämään naisten vaihdevuosioireita..
Hinta: 76.93 €
Clove&width=280&height=500

Clove -15 ml

Mausteneilikan (Syzygium aromaticum) makea, mausteinen tuoksu virkistää aisteja ja elvyttää kehoa. Mausteneilikka on Young Livingin Thieves-sekoituksen tärkeä ainesosa luonnollisten ominaisuuksiensa vuoksi. Se sisältää eugenolia, jota käytetään hammaslääketieteessä ikenien puuduttamiseen.
Mausteneilikka..
Hinta: 26.09 €
copaiba&width=280&height=500

Copaiba -15 ml

Copaiba on savuiselta ja lämpimältä tuoksuva öljy, joka on saatu höyrytislaamalla ikivihreän brasilialaisen puun runkoa. copaibaöljyä on jo perinteisesti käytetty helpottamaan nivel- ja vatsavaivoja sekä ihoärsytysten ja hyönteistenpuremien paikalliseen hoitoon. Todella monikäyttöinen, hellä mutta tehokas..
Hinta: 69.59 €
Cypress&width=280&height=500

Cypress -15 ml

Sypressin (Cupressus sempervirens) öljy on saatu höyrytislaamalla syperssipuun neulasia ja oksia. Sypressillä on raikas, ikivihreä tuoksu.
Lisää tätä rauhoittavaa, puhdistavaa ja verenkiertoa parantavaa öljyä V-6 pohjaöljyyn ja hiero seoksella vartaloasi. Sopii hyvin ärtyneen ihon hoitoon, myös kasvoille..
Hinta: 30.84 €
Dill&width=280&height=500

Dill -5 ml

Tilli (Anethum graveolens) on yksivuotinen yrtti, joka kuuluu samaan heimoon kuin selleri, ja se on suosittu maustekasvi monissa maissa, erityisesti Euroopassa. Eteeristä tilliöljyä valmistetaan koko kasvin vesihöyrytislauksella, ja sitä on perinteisesti käytetty ruoansulatusvaivoihin. Tilliöljyn voimakasta..
Hinta: 25.46 €
Dorado_azul&width=280&height=500

Dorado Azul -5 ml

Eteerinen Dorado Azul -öljy sopii päivään kuin päivään. Tämä lämmin öljy tulee ecuadorilaisesta minttujen sukuun kuuluvasta kasvista. Eteerinen öljy saadaan dorado azul -kasvia höyrytislaamalla ja öljy tasapainottaa ja rauhoittaa aisteja. Piristä aamujasi lisäämällä muutama virkistävä öljytippa suihkugeeliisi..
Hinta: 60.35 €
Elemi&width=280&height=500

Elemi -15 ml

Elemi-öljy (Canarium luzonicum) saadaan höyrytislaamalla puun pihkaa. Siinä on pehmeä tuoksu. Samaan kasviheimoon olibaanihartsin ja mirhan kanssa kuuluvaa elemiä on käytetty Euroopassa perinteisesti ihon hoitoon. Elemin tiedetään vähentävän hienoja juonteita ja ryppyjä, edistävän ihon hyvinvointia sekä..
Hinta: 36.69 €
Eucalyptus_blue&width=280&height=500

Eucalyptus Blue -5 ml

Eucalyptus Blue kasvatetaan Young Livingin maatilalla Ecuadorissa. Eucalyptus Blue -öljyssä on raikas ja virkistävä tuoksu, joka helpottaa hengittämistä ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia.
Tämä eteerinen öljy sisältää runsaasti voimakasta eukalyptolia ja alfa-pineeniä.
KÄYTTÖEHDOTUS
Aromaattiseen..
Hinta: 24.14 €
Eucalyptus_clobulus&width=280&height=500

Eucalyptus Globulus - 15 ml

Hengitä helpommin Eucalyptus Globuluksen avulla. Tämä Australiassa kotoperäinen puu kuuluu Myrtaceae-kasviperheeseen ja öljy saadaan tislaamalla eukalyptuspuun lehtiä.
Eucalyptus on raikastavaa ja mieltä selkeyttävää, hengitä suoraan pullosta sen tuoksua, ja nauti selkeyden ja rauhan tunteista. Lisää..
Hinta: 23.25 €
Eucalyptus_radiata&width=280&height=500

Eucalyptus Radiata -15 ml

Tuoksu hyvältä tämän enrgisoivan ja viileän tuoksun avulla. Eucalyptus Radiata on talvinen hengittämistä tukeva öljy. Stimuloi aistejasi laimentamalla tätä minttuista öljyä V-6 Pohjaöljyyn ja käytä hieronnassa. Lisää muutama tippa Young Living suihkugeeliin ja nauti raikkaasta suihkusta. Virkistä mieltäsi..
Hinta: 29.77 €
12...4