Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bergamot (Bergamotti) -15 ml

Hedelmän kuoresta puristettu bergamottiöljy tuoksuu raikkaalta, ja öljy onkin kuin auringonpaistetta pullossa. Hengitä sisään tätä tasapainottavaa ja nostattavaa tuoksua suoraan pullosta motivaatiota saadaksesi. Bergamottipuussa kasvaa pieniä keltaisia ja vihreitä päärynänmuotoisia hedelmiä. Hedelmien maku muistuttaa appelsiinia ja limettiä. Tee aamuistasi raikkaampia levittämällä tätä öljyä kaulan alueelle. Lisää muutama tippa shampooseen saadaksesi kiiltävät hiukset. Voit myös kokeilla lisätä pari tippaa vartalovoiteeseen tai kosteusvoiteeseen ihoa ravitsemaan.

Nostattava ja kirpeä tuoksu.
Energisoiva ja piristävä.
Vähentää ihon rasvaisuutta.


KÄYTTÖEHDOTUS

Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.

-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan.

-Tee kätevä roll-on tuoksu laittamalla roll-on pulloon eteeristä öljyä ja lisäksi V-6 pohjaöljyä.

-Sopii hyvin itsetehtyihin hajuvesiseoksiin.

-Tee hoitava kasvoseerumi lisäämällä 45 ml Young Living V-6 pohjaöljyyn 6 tippaa eteeristä öljyä. Käytä aamuin-illoin. (Talvella)


VAROITUKSET

-Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen sen käyttöä.

-Säilytettävä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta.

-Tarkista tuotteen tarkemmat käyttöohjeet pullon etiketistä.

-Sitrusöljyjä ei saa levittää iholle, joka altistuu suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle seuraavien 72 tunnin aikana.


AINESOSAT

Citrus aurantium bergamia (bergamotin) kuoriöljy

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Hinta:52.19 €