Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Black Pepper -5 ml

Pippuri (Piper nigrum) on Piperaceae-heimoon kuuluva kukkiva köynnöskasvi. Se on kotoisin Etelä-Intiasta, ja sitä viljellään laajalti sen marjojen takia. Marjat voidaan valmistaa kypsentämällä ja/tai kuivaamalla, jolloin saadaan valko-, viher- ja mustaapippuria.

Eteerinen pippuriöljy on höyrytislattu pippurimarjasta. Sen vahva ja terävä tuoksu stimuloi ja energisoi. Sen paikallisella käytöllä voidaan vaikuttaa verenkiertoelimistön terveyteen.


Tärkeimmät edut:

Antaa energiaa ja stimuloi mieltä. Tukee ihon kiinteyttä ja kuntoa.


Käyttöohje

Levitä haluamallesi ihoalueelle. Jos ihoärsytystä esiintyy, laimenna 10 tippaa 10 ml:aan V-6™-öljyä. Aromaattinen käyttö: Käytä diffuuserilla korkeintaan 30 minuutin ajan kolmesti päivässä.

Varoitukset:

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Varottava aineen joutumista silmiin ja limakalvoille. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen käyttöä.


Ainesosat

Piper nigrum -marjaöljy.


Luo jäsentili ja säästä -24%

Jäsenhinta: 22.94€
Asiakashinta: 30.18€


Jokainen on tervetullut jäseneksi, voit jättää yhteystietosi meille klikkaamalla TÄSTÄ.

Kun olet täyttänyt lomakkeen kirjaamme sinut jäseneksi ja lähetämme ohjeet miten voit tehdä tilauksesi. Lähetämme sinulle aloitusoppaan ja liittymislahjan sekä neuvomme sinua jatkossa tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Hinta:30.18 €