Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Copaiba -15 ml

Young Livingin Brasiliasta hankkimaa hienoa copaibaöljyä on jo pitkään käytetty helpottamaan nivel- ja vatsavaivoja. Alkuperäiskansojen parantajat ovat perinteisesti käyttäneet copaibaa ihoärsytysten ja hyönteistenpuremien paikalliseen hoitoon. Tänä päivänä copaibaa on saatavissa Young Livingin eteerisenä öljynä. Lisäksi se on yksi tärkeimmistä ainesosista eteerisissä Deep Relief- ja Breath Again Essential Oil Roll-On -öljysekoituksissa.

Käyttöohje

Topical: Apply 2-4 drops directly to desired area. Dilution not required, except for the most sensitive skin. Use as needed. Aromatic: Diffuse up to 1 hour 3 times daily. Caution: Keep out of reach of children. For external use only. Keep away from eyes and mucous membranes. If you are pregnant, nursing, taking medication, or have a medical condition, consult a health professional prior to use.

Ainesosat

Eteerinen copaibaöljy (Copaiba Essential Oil)

Luo jäsentili ja säästä -24%

Jäsenhinta: 52.89€
Asiakashinta: 69.59€


Jokainen on tervetullut jäseneksi, voit jättää yhteystietosi meille klikkaamalla TÄSTÄ.

Kun olet täyttänyt lomakkeen kirjaamme sinut jäseneksi ja lähetämme ohjeet miten voit tehdä tilauksesi. Lähetämme sinulle aloitusoppaan ja liittymislahjan sekä neuvomme sinua jatkossa tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Hinta:69.59 €