« Takaisin

Ravintsara -5 ml

Madagaskarilla kasvaneiden puiden eteerinen öljy tunnetaan kamferipuuöljynä (ravintsara). Sen mausteisen lämmin tuoksu on hieman pehmeämpi kuin sitä muistuttavan eukalyptusöljyn tuoksu. Tämän kemotyypin cinnamomum camphorassa on yleensä runsaasti 1,8-kineolia. Öljy höyrytislataan kasvin oksista ja lehdistä. Pääkomponentteja ovat kineoli, alfa-pineeni ja alfa-terpineeni.

Kamferipuu (cinnamomum camphora) on suuri, ainavihanta puu, joka kasvaa 20–30 metrin korkuiseksi. Cinnamomum camphora on peräisin Aasiasta, mutta on tuotu moniin maihin puutarhojen ja puistojen koristeelliseksi puuksi. Madagaskarin asukkaat arvostavat sitä erittäin paljon.

Tärkeimmät edut:Auttaa poistamaan sumuista ajattelua ja vahvistaa motivaatiota. Tukee ihon kirkastumista. Saa ihon näyttämään terveemmältä.

Käyttöehdotus

Paikallinen käyttö: Levitä haluamallesi ihoalueelle. Jos ihoärsytystä esiintyy, laimenna tarpeen mukaan V-6-öljyllä.

Aromaattinen käyttö: Käytä diffuuserilla korkeintaan 30 minuutin ajan kolmesti päivässä.

Varoitukset:Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen käyttöä. Saattaa herkistää ihoa.

Ainesosat

Cinnamomum camphora -lehtiöljy
Jäsenhinta: 34.10€

Hinta:44.86 €