Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Abundance -15 ml

Hengitä sisään olibaanihartsin, kanelin ja appelsiinin eksoottisia tuoksuja. Tämä valloittava, lämpimän tuoksuinen sekoitus sisältää myös inkivääriä ja mausteneilikkaa. Voit laittaa muutaman tipan kutsuvaa öljysekoitusta vettä sisältävään suihkepulloon ja sumuttaa sillä lisää rauhaa elämääsi. Tasapainotu hengittämällä Abudance- öljysekoituksen tuoksua suoraan pullosta aamuisin. Voit myös lisätä kosteusvoiteeseesi saadaksesi ihanalta tuoksuvan ihon. Tämä taidokkaasti valmistettu sekoitus sopii täydellisesti talvikuukausiin ja sen sisältämät tehokkaat öljyt tuovat energiaa ja nostattavat. Ota hyöty irti tästä runsaasta öljysekoituksesta. Meidät on luotu loistamaan!

Makea ja runsas sekoitus.
Nostattava ja energisoiva.
Edesauttaa ilon, tarkoituksenmukaisuuden ja runsauden tunteita.


KÄYTTÖEHDOTUS

Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.

-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan.

-Laimenna Young Living V-6-pohjaöljyllä pullon laimennusohjeen mukaisesti ja levitä iholle.

VAROITUKSET

-Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen sen käyttöä.

-Säilytettävä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön.
Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta.

-Tarkista tuotteen tarkemmat käyttöohjeet pullon etiketistä.


AINESOSAT

Citrus aurantium dulcis* (appelsiiniin) kuoriöljy, Boswellia carterii* (olibaanihartsi)öljy, Pogostemon cablin* (patsuli)öljy, Eugenia caryophyllus* (mausteneilikan) nuppuöljy, Zingiber officinale* (inkiväärin) juuriöljy, Commiphora Myrrh* (myrha)öljy, Cinnamomum zeylanicum* (kanelin) kuoriöljy, Picea mariana* (mustakuusen) lehtiöljy

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Hinta:68.51 €