Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Eteeriset öljysekoitukset

Eteeriset öljysekoitukset - Essential Oil Blends

Sivu 1 / 4   Tuotteita yhteensä 62 kpl
Abundance.jpg&width=280&height=500

Abundance -15 ml

Abundance kehitettiin tehostamaan vetovoiman lakia, sen tuoksu voimistaa sitä tunnetilaa joka sinulla on. Vetovoiman laki tarkoittaa positiivista (tai negatiivita energiaa, jota vedämme lisää puoleemme omalla asenteellamme ja ajatuksillamme. Käyttämällä Abundancea tuoksuna voit suunnata energiasi kohti..
Hinta: 59.56 €
Acceptance.jpg&width=280&height=500

Acceptance -5 ml

Acceptance-öljysekoitus edesauttaa ilon, kiitollisuuden ja itsehyväksynnän tunteita. Öljysekoitus sisältää raikasta tuoksuilangiaöljyä, maadoittavaa havaijilaisen santelipuun öljyä ja rauhoittavaa neroliöljyä.
Käyttöohje
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta..
Hinta: 64.44 €
Aroma_Life.jpg&width=280&height=500

Aroma Life -15 ml

Aroma Life on elämää sykkivä öljysekoitus, joka tuo lisää positiivisuutta, energiaa ja saa aikaan yhteenkuuluvuuden tunnetta.
Käyttöehdotus
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä diffuuserissa tai hengitä sellaisenaan.
-Laita tippa kämmenelle, muodosta kämmenistä kuppi ja hengitä syvään..
Hinta: 77.34 €
Aroma_Siez.jpg&width=280&height=500

Aroma Siez -15 ml

Aroma Siez on ihana, yrttinen, hyväntuoksuinen ja rentouttava hierontaan kehitetty sekoitus, joka lievittää lihasten ja koko kehon jännitys- ja kiputiloja. Aroma Siez on erinomainen apu niin fyysisen työn tekijöille, urheilijoille kuin hierojille.
Käyttöohje
Paikalliseen käyttöön.
-Laimenna Young Living V-6-pohjaöljyllä..
Hinta: 50.99 €
Aroma_Ease.jpg&width=280&height=500

AromaEase -5 ml

Eteerinen AromaEase-öljysekoitus luo voimakkaan ja lohdullisen ilmapiirin. Sekoituksen tärkeimmät öljyt, piparminttu, viherminttu, inkivääri, kardemumma ja fenkoli, takaavat minttuisen, raikkaan ja rohkean tuoksun. 
Käyttöohje

Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön. -Käytä diffuuserissa tai hengitä..
Hinta: 56.21 €
Australian_Kuranya.jpg&width=280&height=500

Australian Kuranya -5ml

“Kuranya” tarkoittaa saateenkaarta Australian aboriginaalien kielellä. Tämä nostattava ja energisoiva öljysekoitus on tehty australialaisista kasveista. Sekoituksen ainesosat puhdistavat ihoa, vähentävät ihon epäpuhtauksia, tasoittavat ihon hienoja juonteita sekä vähentää turvotusta, se tekee..
Hinta: 68.68 €
Awaken.jpg&width=280&height=500

Awaken -15 ml

Ota maailma vastaa Awaken-öljysekoituksella. Levitä öljysekoitusta pulssipisteille rauhan ja turvallisuuden tunteita edistämään. Tuoksuttele Awaken öljyä ja anna huoltesi kaikota. Tämä voimakas öljysekoitus sopii niille, jotka kaipaavat elämäänsä positiivista muutosta, se voi auttaa sinua saavuttamaan..
Hinta: 81.26 €
Believe.jpg&width=280&height=500

Believe -15 ml

Ole paras versio itsestäsi Believe-öljysekoituksella. Believe vahvistaa itseluottamusta, voiman, ilon ja rakkauden tunteita. Öljysekoitus sisältää makeaa tuoksuilangiaöljyä, tuoretta korianteriöljyä ja rauhoittavaa palsamipelargoniöljyä. 
Käyttöohje
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä..
Hinta: 60.36 €
Brain_Power.jpg&width=280&height=500

Brain Power -5 ml

Brain Power-sekoituksessa on runsaasti seskviterpeenejä sisältäviä eteerisiä öljyjä, jotka tehostavat aivojen toimintaa, auttavat selkiyttämään ajatuksia ja parantamaan keskittymiskykyä. Brain Power -öljysekoitus sisältää seetripuun, olibaanin ja melissan eteerisiä öljyjä.
Käyttöohje
Aromaattiseen..
Hinta: 105.08 €
Christmas_Spirit.jpg&width=280&height=500

Christmas Spirit -15 ml

Christmas Spirit on joulumieli pullossa. Se on makea ja mausteinen appelsiinin, kanelin ja kuusen eteeristen öljyjen sekoitus, joka saa olon tuntumaan jouluisen onnelliselta, iloiselta ja turvalliselta.
Käyttöohje
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta..
Hinta: 34.99 €
Citrus_Fresh.jpg&width=280&height=500

Citrus Fresh -15 ml

Citrus Fresh on rentouttava ja rauhoittava sekoitus, josta pitävät niin lapset kuin aikuisetkin. Tämä viittä sitrusta ja viherminttua sisältävä öljy sisältää runsaasti voimakasta d-limoneeni-antioksidanttia ja siten tukee immuunijärjestelmää ja yleistä terveyttä sekä vahvistaa hyvinvoinnin, luovuuden..
Hinta: 24.64 €
Clarity.jpg&width=280&height=500

Clarity -15 ml

Clarity -sekoituksessa on basilikaa, rosmariinia, piparminttua ja muita eteerisiä öljyjä, joiden yhteisvaikutuksena syntyvä aromi auttaa ajattelemaan kirkkaasti ja terävöittämään mieltä. Dr. William N. Dember havaitsi Cincinnatin yliopistossa tekemässään tutkimuksessa, että piparminttuöljyn hengittäminen..
Hinta: 65.67 €
Common_Sense.jpg&width=280&height=500

Common Sense -5 ml

Common Sense on kehitetty parantamaan rationaalista päätöksentekokykyä ja tuomaan lisää hyvinvointia ja päämäärätietoisuutta elämään.
Käyttöohje
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan.
-Laimenna Young Living V-6-pohjaöljyllä pullon laimennusohjeen..
Hinta: 55.80 €
Cool_Azul.jpg&width=280&height=500

Cool Azul -15 ml

Levitä Cool Azul sekoitusta iholle, niin saat viilentävän tunteen ja tuoksuvan elämyksen. Cool Azul sopii täydellisesti fyysisiin aktiviteetteihin niin ennen ja jälkeen kuin suorituksen aikana. Se on virkistävä ja samalla rentouttava ja tukee kuntoilusta palautumista.
Tee valmis cool Azul seos rollon..
Hinta: 121.06 €
DiGize.jpg&width=280&height=500

Di-Gize -15 ml

DiGize-öljysekoitus on Young Livingin ainutlaatuinen patentoitu eteerinen öljyseos, joka sisältää Rakuuna, Inkivääri, Piparminttu, Kataja, Fenkoli, Sitruunaruoho, Anis- ja Patsuliöljyjä Lemongrass, Anise, Patchouli ja Fennel-öljyä. 
Hiero DiGizellä vatsaasi myötäpäivään, kun sinulla on epämukava olo..
Hinta: 53.18 €
Dragon_Time.jpg&width=280&height=500

Dragon Time -15 ml

Dragon Time™ sisältää rauhoittavia eteerisiä öljyjä, kuten myskisalviaa, jossa on luonnollisia kasviestrogeeneja. Siksi se soveltuu naisten tunne-elämän tasapainottamiseen hankalina aikoina. Tasapainottavan vaikutuksensa vuoksi se on täydellinen valinta mielialanvaihteluiden lievittämiseen kuukautiskierron..
Hinta: 78.73 €
En-R-Gee.jpg&width=280&height=500

En-r-gee -15 ml

Virkistävä En-R-Gee on sekoitus stimuloivia öljyjä, joita on perinteisesti käytetty lisäämään tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä. Nimensä mukaisesti se energisoi, vahvistaa ja piristää mieltä.
Käyttöehdotus
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan..
Hinta: 40.21 €
EndoFlex.jpg&width=280&height=500

EndoFlex -!5ml

EndoFlex™sisältää yhdistelmän eteerisiä öljyjä, jotka ylläpitävät yleistä elinvoimaa tukemalla rauhasten, verenkierto- ja hengityselinten, hermoston, sukupuolielinten ja kehon muiden järjestelmien toimintaa. Hyvinvoinnin edistämisen lisäksi se saattaa auttaa myös painonhallinnassa.
Käyttöehdotus..
Hinta: 44.47 €
Exodus_II.jpg&width=280&height=500

Exodus II -5 ml

Exodus II™ on ajaton sekoitus eteerisiä öljyjä, jotka ovat peräisin samantyyppisistä kasveista, joita Mooses aikoinaan käytti temppelin suitsukkeena.
Käyttöehdotus
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan.
-Laimenna Young Living V-6-pohjaöljyllä..
Hinta: 37.52 €
Forgiveness.jpg&width=280&height=500

Forgiveness -5 ml

Forgiveness sisältää eteerisiä öljyjä, jotka voivat auttaa vapautumaan ikävistä muistoista ja tunneperäisistä esteistä. Kasvua voi tapahtua vain, jos osaamme antaa anteeksi ja päästää irti negatiivisista tunteista.
Käyttöehdotus
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.
-Käytä diffuuserissa tai hengitä..
Hinta: 84.68 €
12...4