Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Eteeriset öljysekoitukset

Eteeriset öljysekoitukset - Essential Oil Blends

Sivu 1 / 4   Tuotteita yhteensä 65 kpl
Abundance.jpg&width=280&height=500

Abundance -15 ml

Abundance kehitettiin edistämään vaurautta sekä tuomaan iloa ja rauhaa, kohottamaan meitä ympäröivän magneettisen energiakentän värähtelytaajuutta. Tämä voimakas öljysekoitus luo niin kutsutun vetovoiman lain. Se tarkoittaa positiivista (tai negatiivista) energiaa, jota vedämme puoleemme. Siten Abundance..
Hinta: 59.56 €
Acceptance.jpg&width=280&height=500

Acceptance -5 ml

Acceptance-öljysekoitus vahvistaa omanarvontuntoa herättämällä hyväksyviä tunteita itseä ja muita kohtaan näennäisistä esteistä huolimatta. Se auttaa myös selviytymään muutoksista ja niihin usein liittyvästä stressistä. Sen avulla voi myös voittaa taipumuksen asioiden lykkäämiseen ja tosiasioiden kieltämiseen..
Hinta: 64.44 €
Aroma_Life.jpg&width=280&height=500

Aroma Life -15 ml

Aroma Lifessa yhdistyvät eteeriset Ylang Ylang, Cypressi, Tuoksuilangia ja Meirami-öljyt. Tämä elämää sykkivä öljysekoitus tuo lisää energiaa ja saa aikaan yhteenkuuluvuuden tunnetta.
Käyttöehdotus
Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.

-Käytä diffuuserissa tai hengitä sellaisenaan. -Laita tippa..
Hinta: 77.34 €
Aroma_Siez.jpg&width=280&height=500

Aroma Siez -15 ml

Aroma Siez on rentouttava hierontaan kehitetty sekoitus, joka lievittää lihasten ja koko kehon jännitys- ja kiputiloja.
Käyttöohje

Paikalliseen käyttöön.
-Laimenna Young Living V-6-kasviöljyllä pullon laimennusohjeen mukaisesti ja sivele tai hiero iholle. -Sopii hyvin hierontaöljyksi V-6 Enhanced..
Hinta: 50.99 €
Aroma_Ease.jpg&width=280&height=500

AromaEase -5 ml

Eteerinen AromaEase-öljysekoitus luo voimakkaan ja lohdullisen ilmapiirin. Sekoituksen tärkeimmät öljyt, piparminttu, viherminttu, inkivääri, kardemumma ja fenkoli, takaavat minttuisen, raikkaan ja rohkean tuoksun. Kokeile käyttää sitä diffuuserissa kotona, toimistossa tai autossasi. AromaEasea voidaan..
Hinta: 56.21 €
Australian_Kuranya.jpg&width=280&height=500

Australian Kuranya -5ml

Aboriginaalien kielellä sekoituksen nimi on “Kuranya,” joka tarkoittaa sateenkaarta. Nimi sopii sekoitukselle täydellisesti, koska siinä yhdistyvät öljyt ovat lopputuotteessa paljon enemmän kuin yksittäisten öljyjen summa. Eteerisen Australian Kuranya -öljysekoituksen öljyt ovat peräisin..
Hinta: 68.68 €
Awaken.jpg&width=280&height=500

Awaken -15 ml

Awaken™ on sekoitus, joka koostuu viidestä muusta sekoituksesta. Awaken-sekoituksen taitavasti kehitetty koostumus vahvistaa ihmisen tietoisuutta rajattomista mahdollisuuksistaan. Tämän öljyn aromaattinen käyttö voi olla ensimmäinen askel kohti myönteistä elämänmuutosta ja voi auttaa sinua saavuttamaan..
Hinta: 81.26 €
Believe.jpg&width=280&height=500

Believe -15 ml

Believe-sekoituksessa on Idahon okakuusta, Ylang ylang, Idahon palsamijalokuusta ja muita eteerisiä öljyjä, joiden aromaattinen käyttö voi antaa voimaa ja uskoa, voit saavuttaa todelliset rajattomat kykysi ja mahdollisuutesi. Rentouttaa ja vahvistaa itseluottamusta.
Käyttöohje
Aromaattiseen tai paikalliseen..
Hinta: 60.36 €
Brain_Power.jpg&width=280&height=500

Brain Power -5 ml

Brain Power-sekoituksessa on runsaasti seskviterpeenejä sisältäviä eteerisiä öljyjä, jotka tehostavat aivojen toimintaa, auttavat selkiyttämään ajatuksia ja parantamaan keskittymiskykyä.
Käyttöohje Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan..
Hinta: 105.08 €
Christmas_Spirit.jpg&width=280&height=500

Christmas Spirit -15 ml

Christmas Spirit on makea ja mausteinen appelsiinin, kanelin ja kuusen eteeristen öljyjen sekoitus, joka saa olon tuntumaan jouluisen onnelliselta, iloiselta ja turvalliselta.
Käyttöohje Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan. -Pirskota..
Hinta: 34.99 €
Citrus_Fresh.jpg&width=280&height=500

Citrus Fresh -15 ml

Citrus Fresh™ on rentouttava ja rauhoittava sekoitus, josta pitävät niin lapset kuin aikuisetkin. Tämä viittä sitrusta ja viherminttua sisältävä öljy sisältää runsaasti voimakasta d-limoneeni-antioksidanttia ja siten tukee immuunijärjestelmää ja yleistä terveyttä sekä vahvistaa hyvinvoinnin, luovuuden..
Hinta: 24.64 €
Clarity.jpg&width=280&height=500

Clarity -15 ml

Clarity™-sekoituksessa on basilikaa, rosmariinia, piparminttua ja muita eteerisiä öljyjä, joiden yhteisvaikutuksena syntyvä aromi auttaa ajattelemaan kirkkaasti ja terävöittämään mieltä. Dr. William N. Dember havaitsi Cincinnatin yliopistossa tekemässään tutkimuksessa, että piparminttuöljyn hengittäminen..
Hinta: 65.67 €
Common_Sense.jpg&width=280&height=500

Common Sense -5 ml

Common Sense™ on eteerinen öljysekoitus, joka voi parantaa rationaalista päätöksentekokykyä ja tuoda siten lisää hyvinvointia, päämäärätietoisuutta ja runsautta elämään.
Käyttöohje Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan. -Laimenna..
Hinta: 55.80 €
Cool_Azul.jpg&width=280&height=500

Cool Azul -15 ml

Cool Azul™ on D. Gary Youngin kehittelemä patentoitu eteerinen öljysekoitus. Dorado Azulin kevyt aromi ja Plectranthus Oreganon lämmin tuoksu (molemmat Young Livingille ainutlaatuisia öljyjä) yhdistettynä piparminttuun, lamosalaliin (wintergreen), salviaan, copaibaan, siniseen sypressiin, elemiin..
Hinta: 121.06 €
DiGize.jpg&width=280&height=500

Di-Gize -15 ml

DiGize-öljysekoitus on Young Livingin ainutlaatuinen patentoitu eteerinen öljyseos, joka sisältää Rakuuna, Inkivääri, Piparminttu, Kataja, Fenkoli, Sitruunaruoho, Anis- ja Patsuliöljyjä Lemongrass, Anise, Patchouli ja Fennel-öljyä. Yrttimäinen ja mausteinen tuoksu
Käyttöehdotus Aromaattiseen tai paikalliseen..
Hinta: 53.18 €
Dragon_Time.jpg&width=280&height=500

Dragon Time -15 ml

Dragon Time™ sisältää rauhoittavia eteerisiä öljyjä, kuten myskisalviaa, jossa on luonnollisia kasviestrogeeneja. Siksi se soveltuu naisten tunne-elämän tasapainottamiseen hankalina aikoina. Tasapainottavan vaikutuksensa vuoksi se on täydellinen valinta mielialanvaihteluiden lievittämiseen kuukautiskierron..
Hinta: 78.73 €
En-R-Gee.jpg&width=280&height=500

En-r-gee -15 ml

Virkistävä En-R-Gee™ on sekoitus stimuloivia öljyjä, joita on perinteisesti käytetty lisäämään tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä. Nimensä mukaisesti se energisoi, vahvistaa ja piristää mieltä.
Käyttöehdotus Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta..
Hinta: 40.21 €
EndoFlex.jpg&width=280&height=500

EndoFlex -!5ml

EndoFlex™sisältää yhdistelmän eteerisiä öljyjä, jotka ylläpitävät yleistä elinvoimaa tukemalla rauhasten, verenkierto- ja hengityselinten, hermoston, sukupuolielinten ja kehon muiden järjestelmien toimintaa. Hyvinvoinnin edistämisen lisäksi se saattaa auttaa myös painonhallinnassa.
Käyttöehdotus..
Hinta: 44.47 €
Exodus_II.jpg&width=280&height=500

Exodus II -5 ml

Exodus II™ on ajaton sekoitus eteerisiä öljyjä. Ne ovat peräisin samantyyppisistä kasveista, joita Mooses aikoinaan käytti temppelin suitsukkeena.
Käyttöehdotus Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön. -Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan. -Laimenna Young Living V-6-kasviöljyllä..
Hinta: 37.52 €
Forgiveness.jpg&width=280&height=500

Forgiveness -5 ml

Forgiveness™ sisältää yhteisvaikutteisen sekoituksen rauhoittavia ja mielialaa kohottavia eteerisiä öljyjä, jotka voivat auttaa vapautumaan ikävistä muistoista ja tunneperäisistä esteistä. Kasvua voi tapahtua vain, jos osaamme antaa anteeksi ja päästää irti negatiivisista tunteista.
Käyttöehdotus..
Hinta: 84.68 €
12...4