Eteeriset öljysekoitukset

Eteeriset öljysekoitukset - Essential Oil Blends

Sivu 1 / 4   Tuotteita yhteensä 64 kpl
Abundance.jpg&width=280&height=500

Abundance -15 ml

Abundance kehitettiin kohottamaan meitä ympäröivän magneettisen energiakentän värähtelytaajuutta. Tämä voimakas öljysekoitus luo niin kutsutun vetovoiman lain. Se tarkoittaa positiivista (tai negatiivista) energiaa, jota vedämme puoleemme. Siten Abundance avaa meille runsaasti uusia mahdollisuuksia...
Hinta: 59.56 €
Acceptance.jpg&width=280&height=500

Acceptance -5 ml

Acceptance-öljysekoitus stimuloi mieltä ja herättää hyväksyviä tunteita itseä ja muita kohtaan näennäisistä esteistä huolimatta. Se auttaa myös selviytymään muutoksista ja niihin usein liittyvästä stressistä. Sen avulla voi myös voittaa taipumuksen asioiden lykkäämiseen ja tosiasioiden kieltämiseen.

Käyttöehdotus..
Hinta: 64.44 €
Aroma_Life.jpg&width=280&height=500

Aroma Life -15 ml

Aroma Lifessa yhdistyvät eteeriset Ylang Ylang -, Cypress-, Helichrysum- ja Marjoram-öljyt. Tämä elämää sykkivä öljysekoitus tuo lisää energiaa, ja sitä kannattaa levittää keskelle rintakehää sydänchakran päälle.

Käyttöehdotus


Aromaattiseen käyttöön. Sitä kannattaa käyttää paikallisesti erityisesti..
Hinta: 77.34 €
Aroma_Siez.jpg&width=280&height=500

Aroma Siez -15 ml

Aroma Siez on rentouttava hierontaan kehitetty sekoitus, joka lievittää lihasten ja koko kehon jännitys- ja kiputiloja urheilusuorituksen jälkeen.

KäyttöehdotusLevitä haluamallesi ihoalueelle. Jos ihosi on herkkä, laimenna 10 öljytippaa 10 ml:aan Young Living V-6-perusöljyä.
Etiketissä on tuotteen..
Hinta: 50.99 €
Aroma_Ease.jpg&width=280&height=500

AromaEase -5 ml

Eteerinen AromaEase-öljysekoitus luo voimakkaan ja lohdullisen ilmapiirin. Sekoituksen tärkeimmät öljyt, piparminttu, viherminttu, inkivääri, kardemumma ja fenkoli, takaavat minttuisen, raikkaan ja rohkean tuoksun. Kokeile käyttää sitä diffuuserissa kotona, toimistossa tai autossasi. AromaEasea voidaan..
Hinta: 56.21 €
Awaken.jpg&width=280&height=500

Awaken -15 ml

Awaken™ on useiden eteeristen öljysekoitusten inspiroiva yhdistelmä, joka herättelee sisäistä tietoisuutta. Todellinen ymmärrys omasta itsestä on ensimmäinen askel kohti onnistuneita muutoksia ja toivottuja tuloksia. Tämä sekoitus voi auttaa sinua saavuttamaan korkeimmatkin tavoitteesi.

Käyttöehdotus..
Hinta: 81.26 €
Believe.jpg&width=280&height=500

Believe -15 ml

Eteerinen Believe-öljysekoitus (uusi koostumus) sisältää Idahon okakuusta ja tuoksuilangiaa (ylang ylang) Young Livingin maatilalta Ecuadorista. Sen miellyttävä tuoksu tasapainottaa ja elvyttää. Sekoitus sisältää Idahon palsamijalokuusen (Idaho Balsam Fir) ja olibaanihartsin (Frankincense) eteerisiä..
Hinta: 60.36 €
Brain_Power.jpg&width=280&height=500

Brain Power -5 ml

Brain Power™ tehostaa aivojen toimintaa runsaasti seskviterpeenejä sisältävien eteeristen öljyjen voimalla. Se auttaa kirkastamaan ajatuksia ja parantamaan keskittymiskykyä.

Käyttöehdotus


Aromaattiseen käyttöön. Levitä niskaan, ohimoille, jalkapohjiin ja kielen alle. Saattaa herkistää ihoa..
Hinta: 105.08 €
Celebration_Essential_Oil_-_5ml.jpg&width=280&height=500

Celebration Essential Oil -5 ml

Young Livingin eteerisen Celebration-öljysekoituksen harmonisoiva ja vapauttava tuoksu edistää positiivisia tuntemuksia.

Rikas, maanläheinen aroma
Maadoittava, stimuloiva tuoksu
Luo harmonista tasapainoa
Sitrusainesosat edesauttavat positiivisia tuntemuksia
Kardemumman tuoksu tekee olon lämpöiseksi..
Hinta: 72.19 €
Christmas_Spirit.jpg&width=280&height=500

Christmas Spirit -15 ml

Christmas Spirit on makea ja mausteinen appelsiinin, kanelin ja kuusen eteeristen öljyjen sekoitus, joka saa olon tuntumaan jouluisen onnelliselta, iloiselta ja turvalliselta.

Käyttöehdotus


Aromaattiseen käyttöön. Käytä diffuuserilla tai pirskota takkapuille, joulukuusen oksille, hajusteena käytettäville..
Hinta: 34.99 €
Citrus_Fresh.jpg&width=280&height=500

Citrus Fresh -15 ml

Citrus Fresh™ on rentouttava ja rauhoittava sekoitus, josta pitävät niin lapset kuin aikuisetkin. Tämä runsaasti voimakasta d-limoneeni-antioksidanttia sisältävä öljy tukee immuunijärjestelmää ja yleistä terveyttä sekä vahvistaa hyvinvoinnin, luovuuden ja ilon tunteita. Se myös puhdistaa ilmaa..
Hinta: 24.64 €
Clarity.jpg&width=280&height=500

Clarity -15 ml

Clarity™ auttaa kirkastamaan ja terävöittämään mieltä. Se sisältää stimuloivia öljyjä, kuten piparminttua ja rosmariinia, joita on käytetty jo pitkään lisäämään henkistä vireyttä. Dr. William N. Dember havaitsi Cincinnatin yliopistossa tekemässään tutkimuksessa, että piparminttuöljyn hengittäminen..
Hinta: 65.67 €
Common_Sense.jpg&width=280&height=500

Common Sense -5 ml

Common Sense™ on eteerinen öljysekoitus, joka voi parantaa rationaalista päätöksentekokykyä ja tuoda siten lisää hyvinvointia, päämäärätietoisuutta ja runsautta elämään.

Käyttöehdotus


Vain aromaattiseen käyttöön. Käytä diffuuserissa korkeintaan 30 minuutin ajan kolmesti päivässä.

Ainesosat..
Hinta: 55.80 €
Cool_Azul.jpg&width=280&height=500

Cool Azul -15 ml

Cool Azul™ on D. Gary Youngin kehittelemä patentoitu eteerinen öljysekoitus. Dorado Azulin kevyt aromi ja Plectranthus Oreganon lämmin tuoksu (molemmat Young Livingille ainutlaatuisia öljyjä) yhdistettynä piparminttuun (peppermint), lamosalaliin (wintergreen), salviaan (sage), kopaivaan (copaiba)..
Hinta: 121.06 €
DiGize.jpg&width=280&height=500

Di-Gize -15 ml

Mausteinen, eksoottinen ja tuoksuva eteerinen DiGize-öljysekoitus on yhdistelmä seuraavia öljyjä: Tarragon, Ginger, Peppermint, Juniper, Lemongrass, Anise ja Patchouli. Se sisältää myös eteeristä Fennel-öljyä, jota on käytetty monenlaisiin tarkoituksiin muinaisista egyptiläisistä lähtien. Nauti DiGize-sekoituksen..
Hinta: 53.18 €
Dragon_Time.jpg&width=280&height=500

Dragon Time -15 ml

Dragon Time™ sisältää rauhoittavia eteerisiä öljyjä, kuten myskisalviaa, jossa on luonnollisia kasviestrogeeneja. Siksi se soveltuu naisten tunne-elämän tasapainottamiseen hankalina aikoina. Tasapainottavan vaikutuksensa vuoksi se on täydellinen valinta mielialanvaihteluiden lievittämiseen kuukautiskierron..
Hinta: 78.73 €
En-R-Gee.jpg&width=280&height=500

En-r-gee -15 ml

Virkistävä En-R-Gee™ on sekoitus stimuloivia öljyjä, joita on perinteisesti käytetty lisäämään tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä. Nimensä mukaisesti se energisoi, vahvistaa ja piristää mieltä.

Käyttöehdotus


Aromaattiseen käyttöön. Käytä diffuuserilla tai hiero korviin ja niskaan. Lisää pari..
Hinta: 40.21 €
Exodus_II.jpg&width=280&height=500

Exodus II -5 ml

Exodus II™ on ajaton sekoitus eteerisiä öljyjä. Ne ovat peräisin samantyyppisistä kasveista, joita Mooses aikoinaan käytti temppelin suitsukkeena.

KäyttöehdotusAromaattiseen käyttöön. Hiero kaksi tippaa ranteisiin, jalkoihin tai muille vähemmän herkille ihoalueille. Käytä diffuuserilla tai..
Hinta: 37.52 €
Forgiveness.jpg&width=280&height=500

Forgiveness -5 ml

Forgiveness™ sisältää yhteisvaikutteisen sekoituksen rauhoittavia ja mielialaa kohottavia eteerisiä öljyjä, jotka voivat auttaa vapautumaan ikävistä muistoista ja tunneperäisistä esteistä. Kasvua voi tapahtua vain, jos osaamme antaa anteeksi ja päästää irti negatiivisista tunteista.

Käyttöehdotus..
Hinta: 84.68 €
Gentle_Baby.jpg&width=280&height=500

Gentle Baby -15 ml

Gentle Baby™ on pehmeä ja hyvältä tuoksuva eteeristen öljyjen sekoitus, joka on tarkoitettu erityisesti äideille ja vauvoille. Se auttaa tyynnyttämään odottavan äidin tunteita ja rauhoittamaan itkeskelevää vauvaa. Se rauhoittaa myös herkkää ihoa. Monia tämän sekoituksen eteerisistä öljyistä käytetään..
Hinta: 76.93 €
12...4