Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

AromaEase - 5ml

Young Livingin uusi eteerinen AromaEase-öljysekoitus sisältää inkiväärin, kardemumman, piparmintun, fenkolin ja vihermintun eteerisiä öljyjä, jotka auttavat lievittämään stressiä. AromaEase on kehitetty erityisesti tunneperäiseen stressiin, joka saattaa vaikuttaa vatsaan ja ruoansulatuskanavaan. Piristävä mintun tuoksu voi myös auttaa lievittämään matkapahoinvointia. Vatsan alueelle käytettynä tämä piparmintun, inkiväärin, kardemumman ja fenkolin sekoitus avaa energeettisiä tukoksia ja tasapainottaa oloa. Sitä voi käyttää diffuuserilla, sen tuoksua voi hengittää suoraan pullosta ja sitä voi levittää paikallisesti solar plexuksen Vita Flex -pisteisiin ja vatsan energiakeskusten alueelle edistämään tervettä energiavirtausta ja lisäämään elinvoimaa.

Käyttöohje

Paikallinen käyttö: Levitä haluamallesi ihoalueelle. Jos ihoärsytystä esiintyy, laimenna 15 tippaa 10 ml:aan V-6-öljyä™.

Aromaattinen käyttö: Käytä diffuuserilla korkeintaan 30 minuutin ajan kolmesti päivässä.

Varoitus: Laimenna ennen iholle levittämistä. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 6-vuotiaille lapsille ilman terveydenhoidon ammattilaisen ohjeistusta.

Ainesosat

Mentha piperita (piparminttu) -öljy, Mentha spicata (viherminttu) -lehtiuute, Zingiber officinale (inkivääri) -juuriöljy, Elettaria cardamomum (kardemumma) -siemenöljy, Foeniculum vulgare (fenkoli) -öljy.

Hinta:56.21 €