Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Believe -15 ml

Ole paras versio itsestäsi Believe-öljysekoituksella. Believe vahvistaa itseluottamusta, voiman, ilon ja rakkauden tunteita. Öljysekoitus sisältää makeaa tuoksuilangiaöljyä, tuoretta korianteriöljyä ja rauhoittavaa palsamipelargoniöljyä. 

Käyttöohje

Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.

-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan.

-Laita tippa kämmenelle, muodosta kämmenistä kuppi ja hengitä syvään.

-Ei vaadi laimentamista; soveltuu kaikille muille paitsi herkimmille ihotyypeille, kts. laimennusohje pullon etiketistä.

-Sivele iholle tuoksuksi; ranteisiin, kaulaan, rintaan, jalkapohjiin jne.


Varoitukset

-Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen sen käyttöä.

-Säilytettävä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta.


Ainesosat

Idahon palsamijalokuusi, korianteri, Bergamotti (furanokumariiniton), Olibaanihartsi, Idahon okakuusi, Tuoksuilangia, Palsamipelargoni.


Luo jäsentili ja säästä -24%

Jäsenhinta: 45.88€
Asiakashinta: 60.36€

Jokainen on tervetullut jäseneksi, voit jättää yhteystietosi meille klikkaamalla TÄSTÄ.

Kun olet täyttänyt lomakkeen kirjaamme sinut jäseneksi ja lähetämme ohjeet miten voit tehdä tilauksesi. Lähetämme sinulle aloitusoppaan ja liittymislahjan sekä neuvomme sinua jatkossa tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Hinta:60.36 €