« Takaisin

Clarity -15 ml

Clarity™ auttaa kirkastamaan ja terävöittämään mieltä. Se sisältää stimuloivia öljyjä, kuten piparminttua ja rosmariinia, joita on käytetty jo pitkään lisäämään henkistä vireyttä. Dr. William N. Dember havaitsi Cincinnatin yliopistossa tekemässään tutkimuksessa, että piparminttuöljyn hengittäminen lisäsi opiskelijoiden keskittymiskykyä ja tarkkaavaisuutta 28 prosentilla. Clarity voi myös auttaa lisäämään tarkkaavaisuutta ja virkeyttä, kun tunnet itsesi väsyneeksi tai uneliaaksi.

Käyttöehdotus

Aromaattiseen käyttöön. Käytä diffuuserilla, lisää kylpyveteen tai kostuta öljyllä vanupallo ja aseta se ilmanvaihtoaukkoon. Levitä ohimoille, ranteisiin ja kaulaan.

Saattaa herkistää ihoa. Jos olet raskaana tai hoidossa, kysy lääkäriltäsi valmisteen käytöstä. Ei tarvitse laimentaa. Soveltuu kaikille paitsi herkkäihoisimmille. Yleensä turvallinen yli 2-vuotiaille lapsille.

Ainesosat

Ocimum basilicum (basilika)-öljy, Elettaria cardamomum (kardemumma)-siemenöljy, Rosmarinus officinalis (rosmariini)-lehtiöljy, Mentha piperita (piparminttu)-öljy, Coriandrum sativum (korianteri)-siemenöljy, Pelargonium graveolens (vetiveria)-kukkaöljy, Citrus aurantium bergamia (bergamotti)-kuoriöljy (furocoumarin-vapaa), Citrus limon (sitruuna)-kuoriöljy, Cananga odorata (ylang ylang)-kukkaöljy, Jasminum officinale (jasmiini)-öljy, Anthemis nobilis (roomalainen kamomilla)-kukkaöljy, Cymbopogon martini (palmarosa)-öljy.
Jäsenhinta: 49.91€
Hinta:65.67 €