Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Clarity - 15 ml

Clarity™ auttaa kirkastamaan ja terävöittämään mieltä. Se sisältää stimuloivia öljyjä, kuten piparminttua ja rosmariinia, joita on käytetty jo pitkään lisäämään henkistä vireyttä. Dr. William N. Dember havaitsi Cincinnatin yliopistossa tekemässään tutkimuksessa, että piparminttuöljyn hengittäminen lisäsi opiskelijoiden keskittymiskykyä ja tarkkaavaisuutta 28 prosentilla. Clarity voi myös auttaa lisäämään tarkkaavaisuutta ja virkeyttä, kun tunnet itsesi väsyneeksi tai uneliaaksi.

Käyttöohje

Aromaattiseen käyttöön. Käytä diffuuserilla, lisää kylpyveteen tai kostuta öljyllä vanupallo ja aseta se ilmanvaihtoaukkoon. Levitä ohimoille, ranteisiin ja kaulaan.Saattaa herkistää ihoa. Jos olet raskaana tai hoidossa, kysy lääkäriltäsi valmisteen käytöstä. Ei tarvitse laimentaa. Soveltuu kaikille paitsi herkkäihoisimmille. Yleensä turvallinen yli 2-vuotiaille lapsille.

Ainesosat

Basilika (Ocimum basilicum), kardemumma (Elettaria cardamomum), rosmariini (Rosmarinus officinalis), piparminttu (Mentha piperita), tuoksuaniba (Aniba rosaeodora), palsamipelargoni (Pelargonium graveolens), sitruuna (Citrus limon), palmarosa (Cymbopogon martini), tuoksuilangia (Cananga odorata), bergamotti (Citrus bergamia), jalosauramo (Chamaemelum nobile) ja jasmiini (Jasminum officinale).
Hinta:65.67 €