Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

En-r-gee - 15 ml

Virkistävä En-R-Gee™ on sekoitus stimuloivia öljyjä, joita on perinteisesti käytetty lisäämään tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä. Nimensä mukaisesti se energisoi, vahvistaa ja piristää mieltä.

Käyttöohje

Aromaattiseen käyttöön. Käytä diffuuserilla tai hiero korviin ja niskaan. Lisää pari tippaa öljyä vanupalloon ja aseta se auton ilmastointikanavaan tai käytä kokovartalohierontaan laimentamalla sitä V-6™ Enhanced Vegetable Oil Complex -öljyllä.Saattaa herkistää ihoa. Jos olet raskaana tai hoidossa, kysy lääkäriltäsi valmisteen käytöstä. Laimennusta suositellaan paikalliseen käyttöön. Laimenna ennen käyttöä herkille ihoalueille, kuten kasvoille, kaulaan ja genitaalialueelle. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vältä käyttöä vauvoille ja pienille lapsille.

Ainesosat

Rosmariini (Rosmarinus officinalis), kataja (Juniperus osteosperma ja J. scopulorum), sitrusheinä (Cymbopogon flexuosus), muskotti (Myristica fragrans), Idahon palsamijalokuusi (Abies balsamea), mausteneilikka (Syzygium aromaticum) ja pippuri (Piper nigrum).
Hinta:40.21 €