Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Forgiveness -5 ml

Forgiveness sisältää eteerisiä öljyjä, jotka voivat auttaa vapautumaan ikävistä muistoista ja tunneperäisistä esteistä. Kasvua voi tapahtua vain, jos osaamme antaa anteeksi ja päästää irti negatiivisista tunteista.


Käyttöehdotus

Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.

-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan.

-Laita kaksi tippaa kämmenelle, muodosta kämmenistä kuppi ja hengitä syvään.

-Ei vaadi laimentamista; soveltuu kaikille muille paitsi herkimmille ihotyypeille, kts. laimennusohje pullon etiketistä.

-Hiero navan alueelle.

-Sivele iholle tuoksuksi; ranteisiin, kaulaan, jalkapohjiin jne.


Varoitukset

-Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen sen käyttöä.

-Saattaa herkistää ihoa.

-Säilytettävä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta.


Ainesosat

Sitruunamelissa, palsamipelargoni, olibaanihartsi, santelipuu, väinönputki, laventeli, sitruuna, jasmiini, jalosauramo, bergamotti, tuoksuilangia, palmarosa, italianolkikukka, Royal Hawaiian-santelipuu, koranteri ja ruusu ja seesaminsiemenöljy.


Luo jäsentili ja säästä -24%

Jäsenhinta: 64.36€
Asiakashinta: 84.68€

Jokainen on tervetullut jäseneksi, voit jättää yhteystietosi meille klikkaamalla TÄSTÄ.

Kun olet täyttänyt lomakkeen kirjaamme sinut jäseneksi ja lähetämme ohjeet miten voit tehdä tilauksesi. Lähetämme sinulle aloitusoppaan ja liittymislahjan sekä neuvomme sinua jatkossa tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Hinta:84.68 €