Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Australian Kuranya -5ml

Aboriginaalien kielellä sekoituksen nimi on “Kuranya,” joka tarkoittaa sateenkaarta. Nimi sopii sekoitukselle täydellisesti, koska siinä yhdistyvät öljyt ovat lopputuotteessa paljon enemmän kuin yksittäisten öljyjen summa. Eteerisen Australian Kuranya -öljysekoituksen öljyt ovat peräisin joka puolelta Australiaa, mukaan lukien sekä pohjoisen kuivat alueet että Tasmanian vehreät kukkulat. Sekoitus sisältää kunzean lisäksi sitruunamyrttiä, sinistä sypressiä, santelipuuta, fenneliä, melaleuca ericifolia, eucalyptus radiataa ja tee treetä.

Nämä öljyt saavat yhdessä aikaan harmonisen sekoituksen, jolla on lukuisia hyötyvaikutuksia. Käytä diffuuserissa aamuisin tai iltaisin sekoituksen nostattavan tuoksun takia tai ota se osaksi kauneudenhoitorutiinejasi—sekoituksen ainesosat puhdistavat ihoa, vähentävät ihon epäpuhtauksia sekä saattavat tasoittavat ihon hienoja juonteita ja vähentää turvotusta. Ota Australian Kuranyan raikas maanläheinen tuoksu seuraksesi mihin ikinä menetkin.


Käyttöehdotus

Aromaattiseen tai paikalliseen käyttöön.

-Käytä diffuuserissa tai hengitä pullosta sellaisenaan.

-Laita tippa kämmenelle, muodosta kämmenistä kuppi ja hengitä syvään.

-Ei vaadi laimentamista; soveltuu kaikille muille paitsi herkimmille ihotyypeille, kts. laimennusohje pullon etiketistä.

-Sopii myös hierontaöljyksi V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex -öljyllä laimennettuna.

-Sopii hoitavaksi kasvoseerumiksi V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex -öljyllä laimennettuna. Ota osaksi päivittäistä kauneudenhoitorutiiniasi ja levitä paikallisesti ihon epäpuhtauksia, ryppyjä ja turvotusta vähentämään.

-Levitä paikallisesti ihon terveellistä hehkua lisäämään.

-Hiero jalkapohjiin aamuisin lisäenergiaa antamaan.

-Käytä diffuuserissa sisäilmaa raikastamaan.


Varoitukset

-Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen sen käyttöä.

-Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta.


Ainesosat

Sitruunamyrtti, Sininen sypressi, Kunzea, Santelipuu, Fenkoli, Melaleuca ericifolia, Eucalyptus radiata, Tea tree

100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Jäsenhinta: 52,20€

Hinta:68.68 €