Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lavender (Laventeli) Plus -5 ml

Käytä Young Livingin eteeristä Lavender+-öljyä (Lavandula angustifolia) hienoissa aterioissa, jotka tekevät vaikutuksen perheeseesi ja ystäviisi. Tällä yrtillä on makea ja hieman kukkainen maku, joka sopii hyvin sekä täyttäviin että kevyisiin ruokiin. Eteerisen Lavender+-öljyn avulla voit kätevästi lisätä ihastuttavaa laventelin makua aterioihin.

Vaikka Lavender+-öljyä käytetään enemmän makeissa ruokaohjeissa, se sopii hyvin myös suolaisiin ruokiin. Laventelia pidetään toisinaan osana kuuluisaa Provencen yrtit -mausteseosta, joka sisältää muun muassa meiramia, timjamia, oreganoa ja rosmariinia. Lisäämällä sitä klassisiin kana- tai lammasresepteihin tai jopa perunoihin saat niihin uudenlaisia makuelämyksiä.

Jo tipallinen voi voimistaa ruokien makua. Aloita pienellä määrällä, jotta laventelin maku ei korostuisi liikaa. Voit esimerkiksi kostuttaa hammastikkua öljyssä ja pyörittää sitä sitten ruoissa.


KÄYTTÖEHDOTUS

Lisää eteeristä Lavender+-öljyä kotitekoisiin hilloihin, kuten mustikka-, aprikoosi-, vadelma- tai persikkahilloihin ja -hyytelöihin.

Voit yhdistää Lavender+-öljyn maanläheisen maun kirpeään raikkaaseen sitrukseen esimerkiksi laventeli-sitruunamehussa tai sitruunasorbetissa.

Kokeile Lavender+-öljyä myös maitotuotteiden kanssa esimerkiksi jäätelössä, marengeissa, kermavaahdossa tai murokekseissä.

Suolaisissa ruoissa Lavender+-öljyn makua voi tasapainottaa esimerkiksi timjamilla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita kaksi tippaa neutraaliin pohjaan. Nauti kolme kertaa päivässä.


AINESOSAT

Lavandula angustifolia (laventeli) -öljy 100 %:n puhdas eteerinen öljy

Hinta:20.99 €