Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SISÄISESTI KÄYTETTÄVÄT PLUS ÖLJYT

Ravintolisänä sisäisesti käytettävät eteeriset PLUS-öljyt.

Plus öljyillä voit maustaa ruokia, leivonnaisia, salaatinkastikkeita.. Lisää maustamattomaan jugurttiin, kahvin tai kaakaon sekaan tai juomaveteen makua tuomaan.

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 25 kpl
Orange_Plus.jpg&width=280&height=500

Appelsiini (Orange) Plus -5 ml

Appelsiini (citrus × sinensis) Plus -öljyllä on puhdas ja raikastava tuoksu ja maku, ja se sisältää luontaisesti esiintyvää ainesosaa limoneenia. Young Living käyttää sitä monissa tuotteissa, kuten NingXia Red®:issä ja patentoidussa, hyvinvointia lisäävässä ImmuPro™-ravintolisässä.
Hyödynnä kaikki..
Hinta: 10.19 €
Basil_Plus.jpg&width=280&height=500

Basilika (Basil) Plus -5 ml

Basilika (ocimum basilicum) tuoksuu makean lämpimältä. Basil Plus-öljy on kätevä tapa lisätä tätä rakastettua maustetta erilaisiin ruokiin. Basil Plus-öljy selättää kuivatun basilikan mennen tullen eikä se nuupahda ja kuihdu hetkessä kuten tuore basilika.
KÄYTTÖEHDOTUS
Mausta suosikkipastakastikkeesi..
Hinta: 17.99 €
Citrus_Fresh_Plus.jpg&width=280&height=500

Citrus Fresh (Citrus Fresh) Plus -5ml

Young Living Citrus Fresh® Plus-öljy sisältää appelsiini-, greippi-, mandariini-, tangeriini-, sitruuna- ja viherminttuöljyjä. Se sopii hyvin kana- ja lohiruokiin sekä salaatteihin. Voit lisätä sitä myös veteesi lisämakua tuomaan.
KÄYTTÖEHDOTUS
Lisää 2–3 tippaa juomapulloosi tai isoon lasilliseen..
Hinta: 11.99 €
Fennel_Plus.jpg&width=280&height=500

Fenkoli (Fennel) Plus -5 ml

Fenkoli tunnetaan ainutlaatuisesta lakritsinkaltaisesta maustaan.
käytä Fennel+ -öljyä resepteissä, joihin kuuluu tuoretta fenkolia, kuten kastikkeissa ja keitoissa. Tuote sopii ihanteellisesti aterian jälkeisiin tonic-juomiin ja teehen, sillä se tukee ruoansulatusta ja saattaa tukea hengityselimistön..
Hinta: 14.54 €
Ginger_Plus.jpg&width=280&height=500

inkivääri (Ginger) Plus -5 ml

Eteerinen Ginger+ -öljymme tislataan inkiväärin juuresta, ja sitä voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin. Ginger+ -öljyä voidaan käyttää sekä keittiössä mausteena että terveyttä edistävänä ravintolisävalmisteena. Huolimatta siitä, onko kyseessä makea vai suolainen ruokalaji, Ginger+ erottuu edukseen..
Hinta: 21.44 €
Cumin_Plus.jpg&width=280&height=500

Juustokumina (Cumin) Plus -5 ml

Cumin Plus-öljyn lämpimän maanläheisessä maussa on ripaus makeutta ja kirpeyttä. Juustokumina sopii monen maan keittiöön. Tippa Cumin Plus-öljyä muuttaa keskinkertaisen chilin, curryn tai pataruoan herkulliseksi.
KÄYTTÖEHDOTUS
Laita 1-2 tippaa kasviskapseliin ja nauti päivittäin.
Lisää tippa lämpimään..
Hinta: 20.99 €
Cinnamon_Bark_Plus.jpg&width=280&height=500

Kanelinkuori (Cinnamon Bark) Plus -5 ml

Eteerisessä Cinnamon Bark+ Kanelinkuori öljyssä on lämmin ja mausteinen aromi, joka täydentää monia klassisia ruokaherkkuja. Tuo sen avulla lämmin maku ja tuntu suosikkiruokalajeihisi.
KÄYTTÖEHDOTUS
Terästä NingXia Red® -juomaasi lisäämällä siihen tippa tai kaksi Cinnamon Bark+ -öljyä.
Tee banaanismoothiesta..
Hinta: 38.99 €
Cardamom_Plus.jpg&width=280&height=500

Kardemumma (Cardamom) Plus -5 ml

Kardemumma on peräisin Etelä-Intian vehreistä ikivihreistä metsistä, ja se on ollut erittäin arvokas mauste antiikin ajoista saakka. Kardemumman siemenistä höyrytislatussa eteerisessä Cardamom+ -öljyssä on täyteläinen maku, ja kardemumma onkin eräs maailman suosituimmista mausteista.
Kardemumman ominaismaku..
Hinta: 41.99 €
Lavender_Plus.jpg&width=280&height=500

Laventeli (Lavender) Plus -5 ml

Käytä Young Livingin eteeristä Lavender+-öljyä (Lavandula angustifolia) hienoissa aterioissa, jotka tekevät vaikutuksen perheeseesi ja ystäviisi. Tällä yrtillä on makea ja hieman kukkainen maku, joka sopii hyvin sekä täyttäviin että kevyisiin ruokiin. Eteerisen Lavender+-öljyn avulla voit kätevästi lisätä..
Hinta: 19.49 €
Marjoram_Plus.jpg&width=280&height=500

Meirami (Marjoram) Plus -5 ml

Mietoa ja maanläheistä meiramia käytetään paljon suolaisissa ruoissa esimerkiksi Välimeren maissa. Eteeristä Marjoram Plus-öljyä saadaan höyrytislaamalla meiramin lehtiä, ja sen maku muistuttaa hieman eteeristä Oregano Plus-öljyä. Marjoram Plus sopii hyvin kalan ja kanan seuraksi sekä keittoihin ja kasvisruokiin..
Hinta: 23.09 €
Nutmeg_Plus.jpg&width=280&height=500

Muskottipähkinä (Nutmeg) Plus -5 ml

Muskottipähkinä on peräisin Indonesiassa kasvavasta ikivihreästä puulajista. Käytettiinpä muskottipähkinää sitten maustekakussa tai teehen sekoitettuna, tämä pistävänmakuinen mauste tarjoaa lämpimän ja nostalgisen maun ja aromin.
Eteerinen Nutmeg+ -öljy höyrytislataan puun hedelmistä ja siemenistä,..
Hinta: 20.99 €
Black_Pepper_Plus.jpg&width=280&height=500

Mustapippuri (Black Pepper) Plus -5 ml

Mustapippuri (piper nigrum) on yksi maailman suosituimmista mausteista. Sitä voidaan lisätä alkuruoista pääruokiin. Young Livingin Black Pepper Plus-öljyllä voit maustaa keittoja ja kastikkeita. Black Pepper Plus-öljy korvaa kätevästi rouhitun mustapippurin.
Mustapippuri on pippuriperheen yleisin ja..
Hinta: 29.99 €
Clove_Plus.jpg&width=280&height=500

Neilikka (Clove Plus) -5 ml

Eteerinen Clove+ on tislattu tiiviste, joka on peräisin tutuista mausteneilikoista, joita on käytetty ruoanlaitossa jo tuhansien vuosien ajan. Clove+ -öljy sisältää luonnossa esiintyvää ainesosaa eugenolia. Öljyllä voidaan lisätä makua sekä makeisiin että suolaisiin ruokalajeihin.Kun eteeristä Clove+..
Hinta: 13.04 €
Oregano_Plus.jpg&width=280&height=500

Oregano (Oregano) Plus -5 ml

Oregano+ (Origanum vulgare) sisältää luonnossa esiintyvää ainesosaa karvakrolia ja voi edistää terveellistä elämäntapaa ravintolisänä nautittuna. Oregano+ sopii erinomaisesti lempiaterioidesi maustamiseen, ja samalla voit lisätä ruokavalioosi puhtaan eteerisen öljyn etuja.
Oregano+-öljyllä saat ruokiin..
Hinta: 18.74 €
Parsley_Plus.jpg&width=280&height=500

Persilja (Parsley) Plus -5ml

Persilja on yksi suosituimmista mausteista Euroopassa ja Lähi-idässä. Aromaattinen ja raikas persilja kasvaa keväällä. Persiljan lehtiä voi käyttää tuoreena, jäätyneenä tai kuivattuna. Lisää persiljaa kastikkeisiin, salsaan tai uuniruokiin.
KÄYTTÖEHDOTUS
Laita 1 tippa Parsley Plus-öljyä ja 1 tippa..
Hinta: 25.94 €
Peppermint_Plus.jpg&width=280&height=500

Piparminttu (Peppermint) Plus -5 ml

Eteerinen Piparminttu Plus -ravintolisäöljy (mentha piperita) on raikkaan ja viileän makuinen. Erinomaisen makunsa lisäksi se muun muassa rauhoittaa ruoansulatuskanavaa ja tukee normaalia ruoansulatusta. Säilytä Young Livingin Piparminttu Plus -öljyä ruokakomerossa mausteena ja ravintolisänä.
Ravintokäyttöön..
Hinta: 16.19 €
Tarragon_Plus.jpg&width=280&height=500

Rakuuna (Tarragon) Plus -5 ml

Rakuuna on yksi ranskalaisen keittiön tärkeimmistä yrteistä. Eteeristä Tarragon Plus-öljyä saadaan höyrytislaamalla rakuunan lehtiä, ja sen maku on voimakas ja hieman ruohomainen.
KÄYTTÖEHDOTUS
Käytä Tarragon Plus-öljyä marinadeissa tai lisää sika-, nauta-, kana- tai kalaruokiin sekä uunikasviksiin..
Hinta: 32.98 €
Rosemary_Plus.jpg&width=280&height=500

Rosmariini (Rosemary) Plus -5 ml

Rosmariini (Rosmarinus officinalis) on maukas yrtti, joka on erittäin suosittu keittiöissä ympäri maailman, etenkin osana italialaisia ruokalajeja. Eteerinen Rosemary+ -öljy tuo ainutlaatuisen yrttisen aromin kaikkiin ruokalajeihin, joihin sitä lisätään, minkä ansiosta se sopii täydellisesti moniin suolaisiin..
Hinta: 13.03 €
Sage_Plus.jpg&width=280&height=500

Salvia (Sage) Plus -5 ml

Salvia, joka on latinalaiselta nimeltään salvia officinalis, kuuluu huulikukkaiskasveihin. Sage Plus-öljyä saadaan kasvin lehtiä tislaamalla, ja se on olennainen osa jouluruokia.
Olisi kuitenkin sääli säästää tämä voimakas eteerinen öljy vain jouluruokia varten. Sage Plus-öljy sopii hyvin myös kalaruokiin..
Hinta: 20.09 €
Lemon_Plus.jpg&width=280&height=500

Sitruuna (Lemon) Plus -5 ml

Sitruuna Plus -öljyn suosituin käyttötapa on lisätä sitä yksi tippa isoon lasilliseen juomavettä, se antaa vedelle ihanan raikkaan sitruunan maun. Sitruuna on täydellinen valinta, kun haluat ruokaan raikasta, dynaamista makua, se sopii niin makeisiin kuin suolaisiin ruokiin ja leivonnaisiin ja on sen..
Hinta: 10.49 €
12