Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nutmeg (Muskottipähkinä) Plus -5 ml

Muskottipähkinä on peräisin Indonesiassa kasvavasta ikivihreästä puulajista. Käytettiinpä muskottipähkinää sitten maustekakussa tai teehen sekoitettuna, tämä pistävänmakuinen mauste tarjoaa lämpimän ja nostalgisen maun ja aromin.

Eteerinen Nutmeg+ -öljy höyrytislataan puun hedelmistä ja siemenistä, ja siinä on makea ja tunnusomaisen mausteinen aromi. Se on myös yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista eteerisistä öljyistä. Nutmeg+ sopii erityisen hyvin talvivihannesten, kuten kurpitsan, bataatin ja pallokurpitsan, maun piristämiseen.

Suosikkireseptiesi maustamisen lisäksi Nutmeg+ -öljyllä on useita muitakin etuja, kuten lihasten ja nivelten terveyden edistäminen sekä ruokahalun ja ruoansulatuksen tukeminen.


KÄYTTÖEHDOTUS

Lisää 1 tippa Nutmeg+ -öljyä ja 1 tippa V-6™ Vegetable Oil Complex -tuotetta kapseliin ja nauti kapseli normaalin ruoansulatuksen tukemiseksi.

Lisää 1 tippa Nutmeg+ -öljyä ja 1 tippa V-6™ Vegetable Oil Complex -tuotetta kapseliin ja nauti kapseli lihasten ja nivelten normaalin toiminnan tukemiseksi.

Lisää 1–2 tippaa smoothieen tai vihreään juomaan.

Lisää Nutmeg+ -tuotetta leivonnaisiin saadaksesi lämpimän ja jouluisen makuelämyksen.

Käytä öljyä suolaisissa ruokalajeissa maun hienoiseen parantamiseen ja pehmentämiseen.

Laimenna yksi tippa öljyä yhdellä perusöljytipalla. Laita kapseliin ja nauti enintään kolme kertaa päivässä.


AINESOSAT

Muskottipähkinä (Myristica fragrans)† -siemenöljy

†100 %:n puhdas eteerinen öljy

Hinta:22.48 €