Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Peppermint Plus -5 ml

Eteerinen Piparminttu Plus -ravintolisäöljy (mentha piperita) on raikkaan ja viileän makuinen. Erinomaisen makunsa lisäksi se muun muassa rauhoittaa ruoansulatuskanavaa ja tukee normaalia ruoansulatusta. Säilytä Young Livingin Piparminttu Plus -öljyä ruokakomerossa mausteena ja ravintolisänä.

Ravintokäyttöön tarkoitettuun Plus-sarjaamme kuuluva Piparminttu Plus on monipuolinen öljy, jonka maku on hyvin suosittu. Ravintolisänä Piparminttu Plus auttaa ruoansulatuksen tukemisessa. Se onkin erinomainen tapa aloittaa päivä tai päättää ateria. Lisäksi Piparminttu Plus tukee hengityselimistön optimaalista toimintaa.

Hyvän maun vuoksi tätä monipuolista öljyä voi lisätä teehen ja sitä voi käyttää mausteena leipomisessa.


Tärkeimmät edut

Auttaa ruoansulatuksen tukemisessa.

Tukee hengityselinten optimaalista toimintaa.


Käyttöehdotus

Lisää päivittäisiin ravintolisiin tukemaan yleisesti tervettä ja miellyttävänä ruoansulatusta.

Kokeile maustaa kaakao ihan pienellä määrällä piparminttua, yksi tippa on liikaa yhteen mukilliseen kaakaota! kasta vaikka hammastikkua tai lusikkaa piparminttupullon suulla ja sekoita kaakaon joukkoon.

Lisää tippa lasilliseen kylmää vettä, niin aloitat aamun raikkaalla tavalla.

Sekoita ennen kuntoilua nauttimaasi juomaan antamaan lisäpotkua tai rentoudu liikunnan jälkeen minttusuklaa- tai vaniljaproteiinipirtelön avulla.

Käytä leivonnaisissa tai monenlaisissa jälkiruoissa.

Laita kaksi tippaa kapseliin. Nauti kolme kertaa päivässä.


Luo jäsentili ja säästä -24%

Jäsenhinta: 11.12€
Asiakashinta: 14.63€

Jokainen on tervetullut jäseneksi, voit jättää yhteystietosi meille klikkaamalla TÄSTÄ.

Kun olet täyttänyt lomakkeen kirjaamme sinut jäseneksi ja lähetämme ohjeet miten voit tehdä tilauksesi sekä neuvomme sinua jatkossa tuotteisiin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.Hinta:14.63 €