Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rosemary (Rosmariini) Plus -5 ml

Rosmariini (Rosmarinus officinalis) on maukas yrtti, joka on erittäin suosittu keittiöissä ympäri maailman, etenkin osana italialaisia ruokalajeja. Eteerinen Rosemary+ -öljy tuo ainutlaatuisen yrttisen aromin kaikkiin ruokalajeihin, joihin sitä lisätään, minkä ansiosta se sopii täydellisesti moniin suolaisiin ruokalajeihin.

Terveyttä edistävänä lisävalmisteena Young Livingin Rosemary+ on erittäin suosittu siinä luonnollisesti esiintyvien ainesosien eukalyptolin ja alfa-pineenin ansiosta, jotka saattavat edistää yleistä hyvinvointia. Rosmariini on myös tärkeä raaka-aine useissa Young Living -tuotteissa, mukaan lukien eteeriset Thieves®-, En-R-Gee™- ja JuvaFlex™-öljysekoitukset ja Essentialzymes-4™- ja Inner Defense® -lisävalmisteet.


KÄYTTÖEHDOTUS

Tue hyvinvointiasi ja paranna ruoansulatustasi lisäämällä 2 öljytippaa kapseliin ja nauttimalla sitten kapseli ruoan kanssa.

Sekoita tippa tai kaksi Rosemary+ -öljyä tomaattikastikkeeseen.

Korvaa kuivattu rosmariini yhdellä Rosemary+ -tipalla suosikkiresepteissäsi, kuten leivissä ja pastaruoissa.

Piristä marinadeja ja salaattikastikkeita lisäämällä niihin tippa Rosemary+ -öljyä.

Tee vaikutus ystäviisi ja perheenjäseniisi yhdistämällä oliiviöljy, balsamietikka ja Rosemary+ -öljy leipädipiksi, joka vetää vertoja ravintoloiden dippikastikkeille.

Laimenna yksi tippa eteeristä öljyä neljällä perusöljytipalla. Laita kapseliin ja nauti yksi kapseli päivässä.


AINESOSAT

Rosmariini (Rosmarinus officinalis)† -lehtiöljy

†100 %:n puhdas eteerinen öljy

Hinta:13.49 €