« Takaisin

Roll-On Stress Away -10ml

oung Livingin Stress Away Essential Oil Roll-On -puikko on täydellinen luonnollinen ratkaisu stressitason laskemiseen arkielämän menoissa. Tämä ainutlaatuinen vaniljan, limetin ja muiden eteeristen öljyjen sekoitus auttaa lievittämään päivittäistä stressiä helposti ja kätevästi. Vaniljaa, limettiä ja viherlaakeria ei ole aiemmin käytetty Young Livingin eteerisissä öljysekoituksissa. Stress Awayn sisältämä eteerinen copaibaöljy on harvinainen tuote Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Ainutlaatuisen roll-on-puikon avulla voit käyttää suosikkiöljyjäsi kätevästi ja siististi.

Käyttöehdotus

Levitä runsaasti ranteisiin, ohimoille, kaulaan tai muuhun haluamaasi paikkaan tarpeen mukaan. Varoitus Saattaa herkistää ihoa. Jos olet raskaana tai hoidossa, kysy lääkäriltäsi valmisteen käytöstä.

Ainesosat

Copaifera reticulata (copaiba) -öljy, Citrus aurantifolia (limetti) -öljy, Cedrus atlantica (setripuu) -kaarnaöljy, Vanilla planifolia (vanilja) -absoluutti, Ocotea quixos (viherlaakeri) -öljy ja Lavandula angustifolia (laventeli) -öljy.
Hinta:46.25 €35.15 €