Roll-Onit

Kätevät valmiit Roll-on puikot

Tuotteita yhteensä 7 kpl
Peace__Calming_Roll-On.jpg&width=280&height=500

Peace & Calming Roll-On -10ml

Tyynenä pysyminen ei ole koskaan ollut helpompaa, nyt kun olemme lisänneet Peace & Calming Roll-Onin kokoelmiimme! Vaikka seisoisit pitkässä kassajonossa tai ajaisit autoa lasten riidellessä takapenkillä, pystyt säilyttämään tyyneytesi levittämällä tätä rauhoittavaa öljysekoitusta ihollesi. Missä tahansa..
Hinta: 68.52 €
Breathe_Again_Roll-On.jpg&width=280&height=500

Roll-On Breathe Again -10ml

Virkistävän ja elvyttävän tuoksunsa ansiosta Breathe Again Roll-On -puikko sopii täydellisesti aikaisiin aamuihin, pitkiin päiviin ja rankkoihin treeneihin. Tämä sekoitus on yhdistelmä Peppermint-, Myrtle- ja Copaiba-öljyjä sekä neljää erilaista Eucalyptus-öljyä, mukaan lukien Eucalyptus Blue, joten..
Hinta: 41.53 €
Deep_Relief_Roll-On.jpg&width=280&height=500

Roll-On Deep Relief -10ml

Deep Relief Essential Oil Roll-On on Young Livingin oma eteeristen öljyjen sekoitus, joka on erityisesti kehitetty lievittämään lihaskipua ja -jännitystä. Eteeriset öljyt, kuten piparminttu, lamosalali, copaiba ja palo santo, auttavat tukemaan liikuntasuorituksen jälkeistä palautumista. Deep Relief -öljy..
Hinta: 43.24 €
Stress_Away_Roll-On.jpg&width=280&height=500

Roll-On Stress Away -10ml

oung Livingin Stress Away Essential Oil Roll-On -puikko on täydellinen luonnollinen ratkaisu stressitason laskemiseen arkielämän menoissa. Tämä ainutlaatuinen vaniljan, limetin ja muiden eteeristen öljyjen sekoitus auttaa lievittämään päivittäistä stressiä helposti ja kätevästi. Vaniljaa, limettiä ja..
Hinta: 46.25 €
Tranquil_Roll-On.jpg&width=280&height=500

Roll-On Tranquil -10ml

Tranquil Roll-On on Young Livingin oma eteeristen laventeli-, setripuu- ja jalosauramoöljyjen sekoitus, joka rauhoittaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä.

KäyttöehdotusLevitä runsaasti ranteisiin, ohimoille ja niskaan.

Varoitus: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai..
Hinta: 46.25 €
Valor_Roll-On.jpg&width=280&height=500

Roll-On Valor -10ml

Valor on yksi D. Gary Youngin alun perin kehittämistä sekoituksista ja jäsenten pitkäaikainen suosikki. Jokainen sekoituksessa oleva eteerinen öljy valittiin tarkoin sen ainutlaatuisten aromaattisten ja paikallisten vaikutusten vuoksi: Frankincense piristävän ja maanläheisen tuoksun ja ihoa pehmentävien..
Hinta: 78.32 €
Thieves_Roll-On.jpg&width=280&height=500

Thieves Roll-On -10ml

Nyt voit kuljettaa lämmintä ja mausteista tuoksua mukanasi mihin ikinä menetkin! Thieves® Roll-On on valmiiksi laimennettu ja voit levittää sitä puikosta suoraan iholle. Oletko lentokoneessa kierrätetyn ilman armoilla? Työskenteletkö paikassa, jonka ilmanlaatu voisi olla parempi? Emännöitkö pikkuisten..
Hinta: 46.66 €