Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hierontaöljyt

Valmiit, laadukkaat hierontaöljyt kätevissä pumppupulloissa

Tuotteita yhteensä 7 kpl
Cel-_lite_magic.jpg&width=280&height=500

Cel-Lite Magic -236 ml

Cel-Lite Magic Massage Oil -hierontaöljyssä yhdistyvät huolellisesti valittujen kasviöljyjen terveelliset vaikutukset, E-vitamiini ja Young Livingin eteeriset öljyt, jotka yhdessä ravitsevat ja tasoittavat ihoa. Eteerinen greippiöljy parantaa ihon rakennetta, ja katajaöljy puhdistaa ja poistaa ihosta..
Hinta: 51.40 €
Dragon_time.jpg&width=280&height=500

Dragon Time Massage Oil -236 ml

Dragon Time -hierontaöljy sisältää tehokkaita eteerisiä öljyjä, joiden tasapainottavia vaikutuksia yhdessä puhtaiden kasviöljyjen kanssa on tutkittu Euroopassa. Tuloksena on rauhoittava ja tasapainottava sekoitus, joka tyynnyttää ja kohottaa naisten mielialaa kuukauden hankalina päivinä.

Käyttöohje..
Hinta: 56.21 €
Ortho_ease.jpg&width=280&height=500

Ortho Ease Massage Oil -236 ml

Ortho Ease -hierontaöljy tyynnyttää ja lämmittää väsynyttä ja stressaantunutta kehoa. Se auttaa kehoa vastustamaan jokapäiväisten askareiden vahingollisia vaikutuksia. Rauhoittavan eteeristen öljyjen sekoituksen avulla Ortho Ease saa sinut tuntemaan olosi rennoksi ja virkistyneeksi.

Käyttöehdotus..
Hinta: 56.21 €
Ortho_sport.jpg&width=280&height=500

Ortho Sport Massage Oil -236 ml

Ortho Sport -hierontaöljy rentouttaa väsyneitä, ylirasittuneita lihaksia liikunnan ja urheilusuorituksen jälkeen. Tämä sekoitus sisältää puhdasta kasviöljyä ja eteerisiä öljyjä, kuten lamosalalia, piparminttua, timjamia, oreganoa ja vetiveriaheinää.

Käyttöehdotus Hiero kuntoilun jäljiltä kireisiin..
Hinta: 56.21 €
Relaxation.jpg&width=280&height=500

Relaxation Massage Oil -236 ml

Relaxation™-hierontaöljy on rentouttava ja tyynnyttävä sekoitus laventelia, tangeriinia, korianteria ja viherminttua

Käyttöehdotus Hiero iholle tarpeen mukaan. Ravista hyvin ennen käyttöä.Ainesosat Kookosöljy, rypälesiemenöljy, tangeriini, laventeli, viherminttu, piparminttu, tuoksuilangia..
Hinta: 56.21 €
Sensation.jpg&width=280&height=500

Sensation Massage Oil -236 ml

Sensation Massage Oil -hierontaöljyn tuoksu vahvistaa romanttisia tunteita sekä saa ihon tuntumaan pehmeältä, tasaiselta ja nuorekkaalta.

Käyttöehdotus Levitä runsaasti hierottaviin kohtiin. Ravista hyvin ennen käyttöä. Säilytä kuivassa ja viileässä.Ainesosat Kookosöljy, rypälesiemenöljy..
Hinta: 56.21 €
V-6.jpg&width=280&height=500

V-6 Enhanced Vegetable Massage Oil -236ml

V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex -öljyä voidaan käyttää eteeristen öljyjen laimentamiseen, ja siitä voidaan kehittää muiden eteeristen öljyjen kanssa omia sekoituksia ja hierontaöljyjä. Tämä öljyseos ravitsee ihoa ja säilyy hyvänä pitkään. Se ei tuki huokosia eikä tahraa vaatteita.

Käyttöehdotus..
Hinta: 34.99 €