« Takaisin

V-6 Enhanced Vegetable Massage Oil -236ml

V-6 Enhanced Vegetable Oil Complex -öljyä voidaan käyttää tiettyjen eteeristen öljyjen laimentamiseen, ja siitä voidaan kehittää muiden eteeristen öljyjen kanssa omia sekoituksia ja hierontaöljyjä. Tämä öljyseos ravitsee ihoa ja säilyy hyvänä pitkään. Se ei tuki huokosia eikä tahraa vaatteita. V-6-öljyä on saatavilla 236 ml:n ja 944 ml:n täyttöpulloissa.

Käyttöehdotus

Paikallisesti käytettäessä sekoita yksi tippa eteeristä öljyä 1–8 teelusikalliseen V-6™ Enhanced Vegetable Oil Complex -öljyä. Voit käyttää V-6™-öljyä myös oman hierontaöljysekoituksen valmistamiseen paikallista käyttöä varten lisäämällä 15–30 tippaa öljyä 1/8–1/4-kupilliseen V-6™-öljyä. V-6™-öljyä voi levittää iholle ennen eteeristen öljyjen levittämistä. Vahvempia öljyä (esim. kaneli, mausteneilikka, piparminttu, timjami ja oregano) on laimennettava enemmän kuin hellävaraisempia öljyä (esim. kuusi, fenkoli ja salvia). Ravista hyvin ennen käyttöä. Säilytä kuivassa ja viileässä.

Ainesosat

Kapryyli-/kapriinitriglyseridi, Sesamum indicum -siemenöljy, Vitis vinifera -siemenöljy, Prunus amygdalus dulcis sativa -siemenöljy, Triticum vulgare -alkioöljy, Helianthus annuus -siemenöljy, Olea europaea -hedelmäöljy.
Jäsenhinta: 26.60€
Hinta:34.99 €