Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Super Vitamin D -120 tablettia

Kukapa meistä ei kaipaisi auringon antamaa energiaa?

Super Vitamin D sisältää 25 mg, eli 500 % D-vitamiinin suositellusta päivittäisestä arvosta. Tämä hyvin imeytyvä ja helposti sulava tabletti on luonnollinen ja kasvipohjainen tuote.

25mg tuntuu pieneltä määrältä d-vitamiinia Suomen olosuhteisiin, mutta valmiste sulatetaan suussa ja suun limakalvolta imeytyy ravintoaineet parhaiten elimistöön joutumatta mahahappojen armoille, Young Living ravintolisiin lisätään myös eteerisiä öljyjä, jotka parantavat huimasti ravintolisien imeytymistä.

Young Livingin kasvipohjainen Super Vitamin D on vegaaninen tuote, eikä se sisällä synteettisiä ainesosia.

Tuotteen D-vitamiini on peräisin jäkälästä, joka on Pohjois-Amerikassa, Pohjoismaissa ja Aasiassa luonnollisesti luonnossa kasvava kasvi. Jäkälää on käytetty pitkään Euroopassa perinteisessä lääketieteessä.

Super Vitamin D on marjanmakuinen tabletti ja se on upea D-vitamiinin lähde. D-vitamiini huolehtii luiden ja lihasten toiminnoista.


KÄYTTÖEHDOTUS

Ota yksi tabletti päivittäin ruoan kanssa. Laita tabletti suuhun ja anna sen sulaa 5-10 sekuntia. Pureskele.


SÄILYTYS

Säilytä viileässä ja pimeässä paikassa.


VAROITUKSET

Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta ennen tuotteen käyttöä sen soveltuvuudesta sinulle. Ravintolisät eivät korvaa asianmukaista ruokavaliota. On tärkeää huolehtia monipuolisesta ruokavaliosta ja elää terveellistä ja aktiivista elämää. Ilmoitettua annosta ei saa ylittää. Annoksen ylittämisellä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.


AINESOSAT

Mannitoli (ei sisällä viljaa), natriumkarboksimetyylitärkkelys, sitruunamelissan (Melissa officinalis) lehtiuute, D3-vitamiini (kolekalsiferoli), marjojen maku, happo: sitruunahappo, hydroksipropyyliselluloosa, makeutusaine: stevioliglysidit, magnesiumstearaatti (kasvipohjainen), sitruunamelissan (Melissa officinalis)* lehtiöljy, limetin (Citrus aurantifolia)* kuoriöljy
*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljyHinta:49.49 €