Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ravintolisät

Tasapainoa keholle luonnonmukaisesti valmistetuilla ravintolisillä, jotka eivät sisällä synteettisiä lisäaineita, Young Living ravintolisät sisältävät eteerisiä öljyjä imeytymisen tehostamiseksi.

Tuotteita yhteensä 19 kpl
5-Day_Nutritive_Cleanse.jpg&width=280&height=500

5-Day Nutritive Cleanse (Viiden päivän puhdistuskuuri)

Kehoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti puhdistava 5-Day Nutritive Cleanse™ -tuotepakkaus parantaa yleistä terveydentilaa ja lisää hyvinvointia. Viiden päivän 5-Day Nutritive Cleanse -puhdistussarjalla vähintään neljä kertaa vuodessa tehty yksinkertainen kehon puhdistus ja jatkuva ravitsemuksellisesta..
Hinta: 179.99 €
Balance_Complete.jpg&width=280&height=500

Balance Complete - 750g

Balance Complete™ on huipputerveellisistä ruoka-aineista koostettu ateriankorvike, joka tekee olosta energisen. Balance Complete sisältää Ningxia-gojimarjajauhetta, ruskeaa riisilesettä, ohranorasta, kylmäpuristettua kookosöljyä, aloe veraa, kanelijauhetta ja Young Livingin laadukasta heraproteiinisekoitusta..
Hinta: 73.87 €
BLM_Capsules.jpg&width=280&height=500

BLM - 90 kapselia

BLM™ sisältää täysin luonnollisia ainesosia, kuten tyypin II kollageenia, MSM:ää, glukosamiinisulfaattia ja mangaanisitraattia sekä eteerisiä öljyjä. Näiden ainesosien on todettu edistävän solujen tervettä toimintaa ja nivelten liikkuvuutta.
Mangaani (mangaanisitraatista): 1 mg / annos Kalium..
Hinta: 63.60 €
320408.jpg&width=280&height=500

Comfortone - 150 tablettia

ComforTone on yrttinen ravintolisä, jossa yhdistyy eteeristen öljyjen ja yrttien hyödyt. Fenkolista ja takiaisesta valmistettu ComforTone tukee ruoansulatusta ja yleistä hyvinvointia.

Käyttöehdotus
Nauti 1 kapseli 4 kertaa päivässä. Suurimmat terveyshyödyt saat, kun juot kaksi litraa vettä päivän..
Hinta: 50.48 €
Detoxzyme.jpg&width=280&height=500

Detoxzyme - 180 tablettia

Detoxzyme® sisältää voimakkaita entsyymejä, jotka tehostavat ruoansulatusta, poistavat elimistöstä myrkkyjä ja edistävät puhdistumista. Detoxzymen ainesosat tukevat ruoansulatuselimistön normaalia toimintaa, mikä on terveyden kannalta olennaista. 90 annosta pakkauksessa

Käyttöehdotus


Ota kaksi kapselia..
Hinta: 61.95 €
Digest__Cleanse.jpg&width=280&height=500

Digest & Cleanse Softgels (Geelikapselit ruoansulatukseen) - 30 kapselia

Digest + Cleanse™ tukee terveellistä aineenvaihduntaa. Stressi, ylensyöminen ja myrkyt voivat häiritä ruoansulatusjärjestelmän normaalia toimintaa ja aiheuttaa kramppeja, ilmavaivoja ja uupumusta. Nämä kaikki häiritsevät elimistön luonnollista ruoansulatusta sekä kehon puhdistumista. Digest + Cleanse..
Hinta: 44.10 €
Essentialzyme.jpg&width=280&height=500

Essentialzyme - 90 tablettia

Essentialzyme™ on monientsyymikapseli, joka on tehty sekä ruoansulatuskanavan toimintaa tasapainoittamaan että kehomme entsyymitoimintaa tukemaan.

KäyttöehdotusOta 1 kapseli päivittäin tuntia ennen päivän suurinta ruoka-annosta. Essentialzyme on piparmintulla päällystetty kaksikerroksinen..
Hinta: 59.25 €
Essentialzymes-4.jpg&width=280&height=500

Essentialzymes-4 -120 tablettia

välittömästi hajoava kapseli (keltainen kapseli):
riisijauho, kapseli: liivate; proteaasi 4.5, amylaasi, proteaasi 6.0, sellulaasi, lipaasi, peptidaasi, proteaasi 3.0, fytaasi, bromelaiini, papaiini, riboflaviini, paakkuuntumisenestoaineet: magnesiumstearaatti ja piidioksidi; anisöljy (pimpinella anisum)m..
Hinta: 73.87 €
ICP.jpg&width=280&height=500

ICP -227g

Terve ruoansulatusjärjestelmä on tärkeä kehon normaalin toiminnan kannalta, koska sen kautta imeytyvät ravintoaineet, joita koko keho tarvitsee. Young Livingin ICP™ on ruoansulatusta edistävä ravintolisä, jonka kasveista ja yrteistä peräisin olevat ainesosat auttavat tehostamaan ruoansulatusjärjestelmän..
Hinta: 36.00 €
Inner_Defense.jpg&width=280&height=500

Inner Defense (Sisäinen puolustusmekanismi) - 30 geelikapselia

Inner Defense™ vahvistaa elimistön puolustusmekanismeja, luo hiivoille ja muille sienille epäotollisen ympäristön ja edistää hengityselinten terveyttä. Se sisältää tehokkaita eteerisiä öljyjä, kuten oregano, timjami ja Thieves®, joissa on runsaasti vastustuskykyä tukevia tymolia, karvakrolia ja..
Hinta: 39.75 €
JuvaPower.jpg&width=280&height=500

Juvapower - 226 g

JuvaPower on runsaasti antioksidantteja sisältävä kasvisjauhesekoitus, joka on yksi parhaista happamuutta sitovien ruoka-aineiden lähteistä. JuvaPower sisältää paljon maksan toimintaa edistäviä ravintoaineita ja ruoansulatuselinten toimintaa tasopainottavia ainesosia. Kalorit: 159 annosta kohden Rasvaa..
Hinta: 63.60 €
Life_9.jpg&width=280&height=500

Life 9 -30 kapselia

Life 9 on patentoitu yhdistelmä yhdeksää hyödyllistä bakteerikantaa, jotka tukevat terveyttä. Life 9 sisältää 17 miljardia elävää viljelmää, jotka edustavat yhdeksää erilaista bakteerikantaa.
Sisältää yhdeksän terveellistä bakteerikantaa, jotka tukevat terveyttä:
1 Lactobacillus acidophilus
2 Bifidobacterium..
Hinta: 42.52 €
MegaCal.jpg&width=280&height=500

Megacal - 450g

MegaCal™ on erinomainen kalsiumin, magnesiumin, mangaanin ja C-vitamiinin lähde. MegaCal tukee luuston ja verisuonten normaalia hyvinvointia sekä normaalia hermotoimintaa. Yksi annos sisältää 205 g kalsiumia ja 187 g magnesiumia.
Kalorit: 6 annosta kohden Hiilihydraatteja yhteensä: 2 grammaa annosta..
Hinta: 59.25 €
MultiGreen_Capsules.jpg&width=280&height=500

Multigreens - (Viherannos) - 120 tablettia

MultiGreens™ sisältää vihreitä kasviksia, siitepölyä ja seoksen eteerisiä öljyjä. Se on myös koliinin lähde. Koliini edistää normaalia homokysteiini- ja lipidiaineenvaihduntaa sekä ylläpitää normaalia maksan toimintaa.

Käyttöehdotus


Nauti kolme kapselia kerran päivässä. Nauti mieluiten tuntia..
Hinta: 59.25 €
Olive_Oil_Essentials.jpg&width=280&height=500

Olive Oil Essentials

Tuo elämääsi Välimeren tuulahduksia Olive Essentials -kapseleilla. Olive Essentials sisältää espanjalaisista oliiveista saatua hydroksityrosolia.
Yhdessä Olive Essentials -kapselissa on yhtä paljon hydroksityrosolia kuin litrassa ekstra-neitsytkookosöljyä. Hydroksityrosoli on fenolinen yhdiste, jota..
Hinta: 46.12 €
OmegaGize.jpg&width=280&height=500

OmegaGize3 geelikapselit -120 geelikapselia

OmegaGizessä yhdistyy kolme keskeistä päivittäistä ravintolisää, joita ovat omega-3-rasvahapot, D3-vitamiinin ja CoQ10-ubikinonin. Nämä ravintolisät yhdessä Young Livingin patentoidun eteeristen öljyjen sekoituksen kanssa muodostavat runsaasti omega-3 DHA -rasvahappoja sisältävän kalaöljyvalmisteen,..
Hinta: 87.37 €
Sulfurzyme_Capsules.jpg&width=280&height=500

Sulfurzyme - 120 Kapselia

Sulfurzyme® sisältää gojimarjaa ja MSM-yhdistettä, joka on luontaisesti esiintyvä ravintorikki, jota keho tarvitsee joka päivä ylläpitämään proteiinien rakennetta, suojaamaan soluja ja solukalvoja, uudistamaan solujen välisiä yhteyksiä ja säilyttämään sidekudoksen molekyylirakennetta. MSM tukee lisäksi..
Hinta: 45.00 €
Super_C.jpg&width=280&height=500

Super C -120 tablettia

Super C on täydellinen tapa aloittaa päivä! Tabletti päivässä huolehtii kehon C-vitamiinitarpeista pitäen samalla immuunijärjestelmästä huolta. C-vitamiini on elimistöllemme yksi olennaisimmista vitamiineista, ja se on tärkeä mm. virkeänä pysymisen kannalta. Super C sisältää myös normaalia energia-aineenvaihduntaa..
Hinta: 42.52 €
Super_Cal.jpg&width=280&height=500

SuperCal -120 tablettia

Super Cal sisältää kivennäisaineita, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä, jotka auttavat pysymään terveinä. Siihen on lisätty eteerisiä öljyjä em. mineraalien toimintaa tehostamaan. Lamosalalin, myrtin, sitruunaheinän ja meiramin sekoitus mineraaleihin yhdistettynä tukee luuston ja nivelten terveyttä..
Hinta: 36.97 €