Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kidscents MightyPro -30 annospussia

KidScents MightyPro on maitohappobakteerivalmiste, joka on vähintään 2 vuotta täyttäneille lapsille suunniteltu ainutlaatuinen ravintolisä. Ravintolisät on pakattu yksittäisiin annospusseihin, joten 8 miljardia elävää bakteeria sisältäviä pusseja on helppo kuljettaa mukana. Tätä herkullista ravintolisää on helppo lisätä kylmiin juomiin ja ruokiin, joten se kätevä tuoda mukaan lapsesi päivittäiseen elämään.


KÄYTTÖEHDOTUS

Vähintään 2-vuotiaiden lasten ollessa kyseessä, tyhjennä pussi lapsen suuhun ja anna sulaa suussa. Nauti 1 pussi päivittäin ruoan kanssa. Voidaan lisätä ruokaan tai juomaan. Älä lisää kuumiin ruokiin tai juomiin.


VAROITUKSET

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus, kysy ennen tuotteen käyttöä terveydenhuollon ammattilaiselta sen soveltuvuudesta sinulle.

Ravintolisät eivät korvaa asianmukaista ruokavaliota. On tärkeää huolehtia monipuolisesta ruokavaliosta ja elää terveellistä ja aktiivista elämää. Älä ylitä suositeltua annosta.


AINESOSAT

Makeutusaineet [ksylitoli, erytritoli], hedelmämehuaromi, frukto-oligosakkaridit, happo: sitruunahappo, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, gojimarjapulveri (Lycium barbarum), Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium infantis.

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Hinta:52.49 €