Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

KidScents MightyZyme -90 tablettia

KidScents® MightyZyme -pursekelutabletit on suunniteltu vähintään 6 vuotta täyttäneille lapsille. Nauti yksi tabletti kolme kertaa päivässä ennen aterioita. Tabletit sisältävät porkkananjuurijauhetta, Peppermint Plus-öljyä ja marja-aromia. 3-6-vuotiaiden lasten annos on puoli tablettia. Tabletti voidaan pureskella tai tarvittaessa murustaa pyreeseen tai jogurttiin.


KÄYTTÖEHDOTUS

Marjanmakuiset KidScents MightyZyme -ravintolisät on suunniteltu erityisesti yli 6-vuotiaille lapsille. MightyZyme on entsyymilisä, jossa on yhdeksän erilaista ruuansulatusentsyymiä, jotka useiden muiden ravintoaineiden kanssa voi tukea tervettä ruuansulatusta, helpottaa tilapäisiä oireita, joihin sisältyy paine vatsassa, turvotus, kaasun muodostus, kipu ja pienet krampit ruokailun jälkeen.

Päivittäinen annos on 1 pureskelutabletti 3 kertaa päivässä ennen aterioita. 3-6-vuotiaiden lasten annostus on puoli tablettia. Tabletti voidaan pureskella tai tarvittaessa murustaa pyreeseen tai jogurttiin. Tämä tuote on pakattu vesitiiviiseen pakkaukseen tuotteen tuoreena säilymisen varmistamiseksi. Ei tarvitse säilyttää jääkaapissa.


VAROITUKSET

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus, kysy ennen tuotteen käyttöä terveydenhuollon ammattilaiselta sen soveltuvuudesta sinulle.

Ravintolisät eivät korvaa asianmukaista ruokavaliota. On tärkeää huolehtia monipuolisesta ruokavaliosta ja elää terveellistä ja aktiivista elämää. Älä ylitä suositeltua annosta.


AINESOSAT

Makeutusaineet [sorbitoli], dextrates [Dextrose, Oligosaccharides], väri [kalsiumkarbonaatti], sidosaine [mikrokiteinen selluloosa], marja-aromi, lipaasi, sinimailaksen lehtijauhe (Medicago sativa), paakkuuntumisenestoaineet [magnesiumstearaatti, piidioksidi], rasvahapot [steariinihappo], omenamehujauhe, amylaasi, proteaasi 4.5, ananasuute, porkkanan juurijauhe (Daucus carota sativa), proteaasi, fytaasi, proteaasi 6.0, proteaasi 3.0, eteerinen piparminttuöljyjauhe versoista (Mentha piperita)*, makeutusaine [stevioliglykosidit], sellulaasi.

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy.

Hinta:64.49 €