Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Balance Complete - 750g

Balance Complete™ on huipputerveellisistä ruoka-aineista koostettu ateriankorvike, joka tekee olosta energisen. Balance Complete sisältää Ningxia-gojimarjajauhetta, ruskeaa riisilesettä, ohranorasta, kylmäpuristettua kookosöljyä, aloe veraa, kanelijauhetta ja Young Livingin laadukasta heraproteiinisekoitusta. Se tarjoaa runsaasti kuitua, proteiinia sekä hyviä rasvoja, entsyymejä, vitamiineja ja kivennäisaineita, joita ravitsevassa ateriassa on oltava. Balance Complete sisältää myös Young Livingin omaa V-Fiber™-sekoitusta, jonka yhdestä annoksesta saa peräti 11 grammaa kuitua. Se myös poistaa elimistöstä haitallisia aineita ja pitää nälän loitolla.


KÄYTTÖEHDOTUS

Young Livingin 5-Day Nutritive Cleanse -puhdistusohjelman aikana korvaa kolme päivittäistä ateriaa Balance Complete -valmisteella ja noudata suositeltua aikataulua. Kun haluat ylläpitää terveyttäsi päivittäin, korvaa päivän vähiten ravitseva ateriasi Balance Complete -valmisteella. Painonhallintaohjelman aikana korvaa kaksi päivittäistä ateriaasi Balance Complete -valmisteella.

Tehostaa haitallisten aineiden ja rasvan poistumista.

Parantaa ja tukee ravintoaineiden imeytymistä.

Auttaa pitämään yllä normaalia kolesterolitasoa.

Yksi annos sisältää 11 grammaa sydämelle terveellistä kuitua.

Huolehtii hyvistä bakteereista ja paksusuolen terveydestä.


AINESOSAT

Patentoitu V-Fiber-sekoitus (Ningxia-gojimarjajauhe, ruskea riisilese, inuliini, lehtikuusen polysakkaridi, guarkumi, konjak, ksantaanikumi ja natriumalginaatti); ravitsevat ruoka-aineet (bioaktiivinen Uuden-Seelannin heraproteiini, ohranoras ja aloe vera); patentoitu entsyymiyhdistelmä (laktaasi, lipaasi, bromelaiini, papaiini ja amylaasi); ja täysin luonnolliset, alhaisen glykeemisen indeksin omaavat aromiaineet (luonnollinen vanilja, ksylitoli, fruktoosi).

Hinta:97.48 €