Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BLM - 90 kapselia

BLM™ sisältää täysin luonnollisia ainesosia, kuten tyypin II kollageenia, MSM:ää, glukosamiinisulfaattia ja mangaanisitraattia sekä eteerisiä öljyjä. Näiden ainesosien on todettu edistävän solujen tervettä toimintaa ja nivelten liikkuvuutta.

Mangaani (mangaanisitraatista): 1 mg / annos
Kalium (kaliumkloridina): 48 mg / annos
Kloridi: 42 mg / annos
MSM: 24 mg / annos
Glukosamiinisulfaatti: 373 mg / annos

90 annosta pakkauksessa


KÄYTTÖEHDOTUS

Jos painat alle 54 kg, ota yksi kapseli kolmesti päivässä. Jos painat 54–91 kg, ota yksi kapseli neljästi päivässä. Jos painat yli 91 kg, ota yksi kapseli viidesti päivässä. Tuloksia on havaittavissa 4–8 viikon päivittäisen käytön jälkeen.


VAROITUKSET

Säilytä kuivassa ja viileässä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä altista tuotetta liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle. Jos olet raskaana tai hoidossa, kysy lääkäriltäsi valmisteen käytöstä.


AINESOSAT

Mangaani (mangaanisitraatista), kalium (kaliumkloridina), kloridi, glukosamiinisulfaatti, tyypin II kollageeni (kana), MSM (metyylisulfonyylimetaani), Idahon palsamijalokuusen (Abies balsamea)† lehti/oksa, lamosalalin (Gaultheria procumbens)† lehti, mausteneilikan (Syzgium aromaticum)† nuppu/varsi, gelatiini ja riisijauho.

Hinta:71.98 €