Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Comfortone - 150 tapletti

ComforTone on täysin luonnollinen yrttipohjainen paksusuolta puhdistava valmiste, joka sisältää tarkkaan valittuja puhtaita eteerisiä öljyjä. ComforTone on erityisesti kehitetty edistämään paksusuolen toimintaa ja tukemaan sen aaltomaista supistelua, joka kuljettaa ruokaa eteenpäin suolistossa. Paksusuoleen kerääntyvissä jätteissä ja kaasuissa voi olla runsaasti haitallisia aineita, jotka saattavat tunkeutua elimiin ja kudoksiin.

Yksi ComforTone-annos sisältää 25 mg kalsiumia, 8 mg magnesiumia ja 380 mg psylliumia.

Käyttöohje

Ota 2–5 kapselia ennen aamiaista ja nukkumaanmenoa. Parhaiden tulosten saamiseksi juo vähintään kahdeksan 2,5 dl:n lasillista suodatettua vettä päivässä.

Tuote sisältää Cascara sagradan kuorta. Lue ohjeet huolellisesti ja noudata niitä. Jos olet raskaana, imetät tai sinulla on jokin sairaus, käytä tuotetta vain lääkärin valvonnassa. Tuote ei sovellu alle 12-vuotiaille lapsille. Jos tuotteen käytöstä aiheutuu vatsakipua, ripulia, pahoinvointia tai oksentelua, lopeta tuotteen käyttö ja hakeudu lääkärin hoitoon. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei sovellu pitkäaikaiseen käyttöön. Tuotetta ei saa käyttää laihduttamiseen. Säilytä kuivassa ja viileässä. Älä altista tuotetta liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle.

Ainesosat

Kamomillasaunion kukat, Cascara sagrada, bentoniitti, piimaa, psylliuminsiemen, fenkolinsiemen, takiaisen juuri, valkosipuli, happomarjan juuren kuori, punahatun (echinacea purpurea) juuri, inkivääri, omenan pektiini, lakritsijuuri, cayennepippuri, eteeriset öljyt: rosmariini (Rosmarinus officinalis CT 1,8 cineol), rakuuna (Artemisia dracunculus), piparminttu (Mentha piperita), inkivääri (Zingiber officinale), anis (Pimpinella anisum), pujo (Artemisia vulgaris), tangeriini (Citrus nobilis), kamomillasaunio (Matricaria recutita), gelatiini.

Hinta:50.48 €