Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Detoxzyme - 180 tablettia

Detoxzyme® sisältää voimakkaita entsyymejä, jotka tehostavat ruoansulatusta, poistavat elimistöstä myrkkyjä ja edistävät puhdistumista. Detoxzymen ainesosat tukevat ruoansulatuselimistön normaalia toimintaa, mikä on terveyden kannalta olennaista. 90 annosta pakkauksessa


KÄYTTÖEHDOTUS

Ota kaksi kapselia kolmesti päivässä aterioiden välillä tai tarpeen mukaan. Tuotetta voidaan käyttää osana puhdistus- tai detox-ohjelmaa. Lievittää syömisen jälkeen tilapäisesti ilmeneviä oireita, kuten täysinäisyyden tunnetta, turvotusta, ilmavaivoja, vatsakipuja tai lievää kouristelua.


VAROITUKSET

Älä anna tuotetta alle 12-vuotiaille lapsille, ellei lääkäri ole toisin määrännyt. Jos oireet jatkuvat, lopeta tuotteen käyttö ja käänny lääkärin puoleen. Säilytä kuivassa ja viileässä. Älä altista tuotetta liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle. Jos olet raskaana tai hoidossa, kysy lääkäriltäsi valmisteen käytöstä.


AINESOSAT

Amylaasi, kapseli [hydroksipropyylimetyyliselluloosa], kuminan siemen, riisilese, invertaasi, proteaasi, glukoamylaasi, bromelaiini, täyteaineet [piidioksidi], paakkuuntumisenestoaine [magnesiumstearaatti], fytaasi, lipaasi, sellulaasi, alfa-galaktosidaasi, laktaasi, kumina (cuminum cyminum)* -siemen, anis (Pimpinella anisum)* -siemen, fenkoli (foeniculum vulgare)* -siemen.

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Hinta:70.49 €