Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Essentialzyme - 90 kapselia

Essentialzyme™ on monientsyymikapseli, joka on tehty sekä ruoansulatuskanavan toimintaa tasapainoittamaan että kehomme entsyymitoimintaa tukemaan.


KÄYTTÖEHDOTUS

Ota 1 kapseli päivittäin tuntia ennen päivän suurinta ruoka-annosta. Essentialzyme on piparmintulla päällystetty kaksikerroksinen monientsyymitabletti, joka sisältää eteerisiä anis-, fenkoli-, piparminttu-, rakuuna- ja mausteneilikkaöljyjä.


VAROITUKSET

Älä anna tätä tuotetta alle 6-vuotiaille lapsille ilman terveydenhuollon ammattilaisen neuvoa. Jos tuote saa sinut voimaan huonosti, lopeta tuotteen käyttö ja käänny terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen sen käyttöä.

Säilytys: Säilytä viileässä kuivassa paikassa. Älä altista tuotetta auringonvalolle tai kuumuudelle.


AINESOSAT

Vaalea kerros 710 mg (emulgointiaine: mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaineet: dikalsiumfosfaattidihydraatti, pankreatiini, pankrealipaasi, emulgointiaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, trypsiini, emulgointiaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, steariinihappo, paakkuuntumisenestoaineet: piidioksidi); Tumma kerros 740 mg (emulgointiaine: mikrokiteinen selluloosa ja dikalsiumfosfaattidihydraatti paakkuuntumisenestoaine: betaiini HCI, emulgointiaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, bromelaiini 600, Thymus vulgaris -lehtipulveri, porkkanapulveri, sinimailas, sinimailspulveri, steariinihappo, papaiini, kuminan siemenpulveri, crosscarmellose natrium, paakkuuntumisenestoaineet: piidioksidi, aniksen (Pimpinella anisum)* hedelmäöljy, fenkolin (Foeniculum vulgare)* siemenöljy, piparminttuöljy (Mentha piperita)*, rakuunan (Artemisia dracunculus)* yrttiöljy, mausteneilikan (Syzygium aromaticum)* nuppuöljy, päällys (natriumsitraatti, sodium carboxymethylcellulose, dekstriini, soijalesitiini, dekstroosi)

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Allergeenit: katso allergeenit ainesosista.

Hinta:68.98 €