Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Essentialzymes-4 -120 tablettia

Essentialzyme on ruokavaliota ja ruoansulatusta tukeva monipuolinen kasvipohjainen entsyymikapseli, joka sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, yrttejä ja kasvipohjaisia entsyymejä.

Essentialzymes-4 sisältää erilaisia tarkkaan valittuja entsyymejä, jotka edesauttavat sinua saavuttamaan ruokavalioosi ja hyvinvointiisi liittyvät tavoitteet. Keltaiset kapselit on suunniteltu hajoamaan välittömästi vastassa, jossa pH-arvot ovat happamampia ja siksi soveltuvat paremmin kasvipohjaisten entsyymien liukenemiselle. Väriltään neutraalit kapselit on taas suunniteltu hajoamaan vasta myöhemmin suolen alaosassa, jossa on emäksisempää ja jonka pH-arvot soveltuvat paremmin tämän kapselin entsyymien liukenemiselle.


KÄYTTÖEHDOTUS

Ota 1 kapseli päivittäin tuntia ennen päivän suurinta ruoka-annosta. Essentialzyme on ruoansulatusta tukeva piparmintulla päällystetty kaksikerroksinen tabletti, joka sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, yrttejä ja kasvipohjaisia entsyymejä.


VAROITUKSET

Älä anna tätä tuotetta alle 6-vuotiaille lapsille ilman terveydenhuollon ammattilaisen neuvoa. Jos tuote saa sinut voimaan huonosti, lopeta tuotteen käyttö ja käänny terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus, kysy ennen tuotteen käyttöä terveydenhuollon ammattilaiselta sen soveltuvuudesta sinulle.


SÄILYTYS

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Älä altista auringonvalolle tai kuumuudelle.


AINESOSAT

Välittömästi hajoava kapseli Essentialzymes-4 (keltainen) -sekoitus: 527 mg ainesosat: riisijauho, kapseli: liivate, proteaasi 4.5, amylaasi, proteaasi 6.0, sellulaasi, lipaasi, peptidaasi, proteaasi 3.0, fytaasi, bromelaiini, papaiini, riboflaviini USP, paakkuuntumisenestoaineet: magnesiumstearaatti ja piioksidi, aniksen (Pimpinella anisum)* hedelmäöljy, inkiväärin (Zingiber officinale)* juuriöljy, rosmariinin (Rosmarinus officinalis)* lehtiöljy, rakuunan (Artemisia dracunculus)* lehtiöljy, fenkolin (Foeniculum vulgare)* siemenöljy.

Myöhemmin hajoava kapseli Essentialzymes-4 (luonnollinen) -sekoitus: 511 mg ainesosat: riisijauho, mehiläisen siitepöly, kapseli: (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pankreatiini, paakkuuntumisenestoaineet: magnesiumstearaatti ja piioksidi, lipaasi, inkiväärin (Zingiber officinale)* juuriöljy, fenkolin (Foeniculum vulgare)* siemenöljy, rakuunan (Artemisia dracunculus)* lehtiöljy, sitruunaruohon (Cymbopogon flexuosus)* lehtiöljy, aniksen (Pimpinella anisum)* hedelmäöljy

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Hinta:83.23 €