Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

ICP -227g

Terve ruoansulatusjärjestelmä on tärkeä kehon normaalin toiminnan kannalta, koska sen kautta imeytyvät ravintoaineet, joita koko keho tarvitsee. Young Livingin ICP™ on ruoansulatusta edistävä ravintolisä, jonka kasveista ja yrteistä peräisin olevat ainesosat auttavat tehostamaan ruoansulatusjärjestelmän toimintaa.

ICP on koostumukseltaan jauhemaista, ja yhdessä annoksessa on 2,5 g liukenevaa ja liukenematonta kuitua, joka puhdistaa suolistoa. Seos sisältää psylliumin, kauraleseiden sekä pellavan- ja fenkolinsiementen kuituja.

Tätä erinomaista ravintolisää on täydennetty erityisellä eteeristen öljyjen sekoituksella: Anis, rakuuna, inkivääri, sitrusheinä, fenkoli ja rosmariini tukevat ruoansulatusjärjestelmän toimintaa ja edistävät ravintoaineiden imeytymistä. Lisäksi ICP sisältää tehokkaita ruoansulatusentsyymejä, kuten proteaasia.

TÄRKEIMMÄT EDUT

Parantaa suoliston toimintaa ja tukee kehon puhdistumista.


KÄYTTÖEHDOTUS

Nauti 6 grammaa jauhetta sekoitettuna vähintään 2,5 desilitraan mehua tai vettä kerran päivässä. Kehon puhdistuskuurin tai runsasproteiinisen dieetin aikana nauti kolmesti päivässä. Juo heti, sillä tuote paksuuntuu nopeasti nesteeseen sekoitettuna.


SÄILYTYS

Säilytä kuivassa ja viileässä. Älä altista tuotetta liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle.


VAROITUKSET

Tuotteen käyttäminen ilman riittävää nestemäärää voi aiheuttaa tukehtumisen. Älä käytä tätä tuotetta, jos sinulla on nielemisvaikeuksia. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta tuotteen soveltuvuudesta sinulle ennen käyttöä.

Sisältää kauralesettä.

AINESOSAT

Psylliuminsiemenjauhe, kauralesejauhe, pellavansiemenjauhe, fenkolinsiemen, riisilese, guarkumijauhe, yucca schidigera -juuri, selluloosa, lipaasi, proteaasi 4.5, proteaasi 3.0, proteaasi 6.0, fytaasi, peptidaasi, fenkoli (foeniculum vulgare; siemenöljy), anis (pimpinella anisum; siemenöljy), rakuuna (artemisia dracunculus: lehtiöljy), inkivääri (zingiber officinale; juuriöljy), sitrusheinä (cymbopogon flexuosus; lehtiöljy), rosmariini (rosmarinus officinalis; lehtiöljy), aloe vera (aloe barbadensis; lehtimehu).

Hinta:44.98 €