Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Inner Defense (Sisäinen puolustusmekanismi) - 30 geelikapselia

Young Livingin Inner Defense? vahvistaa systeemisiä puolustusmekanismeja, luo hiivoille ja muille sienille epäotollisen ympäristön ja edistää hengityselinten tervettä toimintaa. Se sisältää tehokkaita eteerisiä öljyjä, kuten oregano, timjami ja Thieves®, joissa on runsaasti vastustuskykyä tukevia tymolia, karvakrolia ja eugenolia. Nestemäiset pehmytkapselit liukenevat nopeasti ja takaavat siten mahdollisimman tehokkaan vaikutuksen.

30 annosta pakkauksessa

Käyttöohje

Ota yksi kapseli joka aamupäivä tai yksi kapseli 3?5 kertaa päivässä, kun olet stressaantunut. Saat parhaat tulokset, kun käytät Life 5? -probioottia kahdeksan tuntia kapselin nauttimisen jälkeen.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, varmista tuotteen soveltuvuus terveydenhuollon ammattilaiselta ennen käyttöä.

Säilytä viileässä ja hämärässä. Älä altista tuotetta liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle.

Ainesosat

Eteerinen Thieves®-öljysekoitus (mausteneilikan [Syzygium aromaticum]? kukannuppu, sitruunan [Citrus limon]? kuori, kanelin [Cinnamomum verum]? kuori, eucalyptus radiatan [Eucalyptus radiata]? lehti, rosmariinin [Rosmarinus officinalis]? lehti), O3 Super Blend (Super -öljysekoitus), (oreganon [Origanum compactum]? lehti, timjamin [Thymus vulgaris]? lehti, sitruunaheinän [Cymbopogon flexuosus]? maanpäälliset osat), neitsytkookosöljy, gelatiini, mehiläisvaha ja lesitiini.
Hinta:37.49 €