Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Inner Defense (Sisäinen puolustusmekanismi) - 30 geelikapselia

Inner Defense™ vahvistaa elimistön puolustusmekanismeja, luo hiivoille ja muille sienille epäotollisen ympäristön ja edistää hengityselinten terveyttä. Se sisältää tehokkaita eteerisiä öljyjä, kuten oregano, timjami ja Thieves®, joissa on runsaasti vastustuskykyä tukevia tymolia, karvakrolia ja eugenolia. Nestemäiset pehmytkapselit liukenevat nopeasti ja takaavat siten mahdollisimman tehokkaan vaikutuksen. 30 kapselia pakkauksessa.


KÄYTTÖEHDOTUS

Ota yksi kapseli joka aamupäivä tai yksi kapseli 3–5 kertaa päivässä, kun olet stressaantunut. Saat parhaat tulokset, kun käytät Life 9™ -probioottia kahdeksan tuntia kapselin nauttimisen jälkeen.

VAROITUKSET

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai todettu sairaus, varmista tuotteen soveltuvuus terveydenhuollon ammattilaiselta ennen käyttöä. Säilytä viileässä ja hämärässä. Älä altista tuotetta liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle.


AINESOSAT

Pehmytgeelikapseli [kalaliivate, glyseriini, vesi], eteerinen Thieves-öljysekoitus [mausteneilikan kukannuppu (syzygium aromaticum)*, sitruunankuori, (citrus limon)*, eucalyptus radiatan lehti (eucalyptus radiata)*, rosmariininlehti (rosmarinus officinalis)*, kanelinkuori (cinnamomum verum)*,] neitsytkookosöljy, oreganonlehti (origanum compactum)*, timjaminlehti (thymus vulgaris)*, sitruunaheinän versot (cymbopogon flexuosus)*.

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Hinta:47.98 €