Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Multigreens - (Viherannos) - 120 tapletti

MultiGreens? on ravinteikas klorofyllivalmiste, joka on kehitetty lisäämään elinvoimaisuutta. Se edistää rauhasten, hermoston ja verenkiertoelimistön toimintaa ja auttaa siten lievittämään stressiä sekä tehostamaan energia- ja glukoosiaineenvaihduntaa. MultiGreens sisältää spirulinaa, sinimailasen ituja, ohraruohoa, siitepölyä, venäjänjuurta, päärynälevää ja Young Livingin eteerisiä öljyjä.

Koliinibitartraatti: 108 mg / annos
Spirulina: 361 mg / annos

40 annosta pakkauksessa

Käyttöohje

Jos sinulla on hidas aineenvaihdunta, ota kolme kapselia kerran tai kaksi kertaa päivässä. Jos sinulla on nopea aineenvaihdunta, ota neljä kapselia kerran tai kaksi kertaa päivässä. Nauti mieluiten tuntia ennen ruokailua. Jos mahasi on herkkä, nauti ruokailun yhteydessä.

Säilytä kuivassa ja viileässä. Älä altista tuotetta liialliselle lämmölle tai suoralle auringonvalolle. Jos olet raskaana tai hoidossa, kysy lääkäriltäsi valmisteen käytöstä.

Ainesosat

Koliinibitartraatti, siitepöly, ohra (hordeum vulgare) ruohomehutiiviste, spirulina (spirulina platensis), venäjänjuuren (eleutherococcus senticosus) juuri, sinimailanen (medicago sativa) lehti/varsirikaste, päärynälevän (laminaria digitata) koko sekovarsi, MultiGreen?-öljysekoitus (rosmariini [Rosmarinus officinalis CT kineoli]? ? lehti, sitruuna [citrus limon]? ? kuori, sitruunaruoho [cymbopogon flexuosus] ? lehti, sitruunamelissa [melissa officinalis]? ? lehti/kukka), aminohappokompleksi (L-arginiini, L-kystiini, L-tyrosiini) ja gelatiini.
Hinta:55.87 €